03. 06. 2020 - 17:06
Donedavno najplaćeniji fudbaler svijeta ostavio ženu pa oženio...
907
Shares
Donedavno najplaćeniji fudbaler svijeta ostavio ženu pa oženio njenu superzgodnu sestričinu

HULK

Donedavno najplaćeniji fudbaler svijeta ostavio ženu pa oženio njenu superzgodnu sestričinu

03. 06. 2020 - 17:06
0
Shares

Bivši fudbaler Porta, Zenita i brazilske reprezentacije sada igra u Kini za SIPG iz Šangaja, gdje mjesecima prolazi kroz ljubavnu dramu.

Britanski Mirror piše da je Hulk oženio zgodnu sestričinu svoje bivše supruge. Navodno je riječ o “iznenadnom braku”, nakon što je fudbaler u decembru potvrdio vezu sa zgodnom plavušom Camilom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blessed and protected dinner, by GOD. ????????????❤️⭐️

A post shared by Givanildo V. De Sousa- Hulk (@hulkparaiba) on

Brazilac je u junu prošle godine završio brak sa suprugom Iran Angelo koji je trajao 12 godina. Mediji su o ljubavnom životu Hulka počeli pisati nakon što je objavio fotografiju sa Camilom. U opisu je pisalo “oženjen”. Objavili su i nekoliko fotografija na kojima se vidi vjenčano prstenje.

Argentinski list Infobae piše da je brak došao naglo zato što je Camili potrebna viza kako bi ostala u Kini. Hulk je, prema pisanju medija, objavio porodici da je u vezi od prošlog decembra. Fudbaler iz braka s bivšom suprugom ima troje djece.

Hulkov menadžer je prethodno informirao javnost o privatnom životu klijenta.

“Nazvao je roditelje i brata Camile, a potom im priopćio istinu. Iznio je informacije u javnost jer nije želio skrivati istinu. Potpuno je otvoren jer pokušava izbjeći laži i zlonamjerne komentare”, piše u priopćenju.

Hulk je tokom karijere zabilježio 47 utakmica za reprezentaciju. Predstavljao je Brazil na Olimpijskim igrama 2012. i Svjetskom prvenstvu 2014. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aproveitando o domingo de folga ????????????❤️⭐️

A post shared by Givanildo V. De Sousa- Hulk (@hulkparaiba) on

Uprkos izvještajima medija i objavama na Instagramu, fudbaler još uvijek nije službeno potvrdio ili demantirao vijest o vjenčanju.

Učitaj još novosti