19. 05. 2020 - 09:17
ZBOG LJUBAVI JE OSTAVILA SVE Kako su zavoljeli lijepa Arijana...
907
Shares
ZBOG LJUBAVI JE OSTAVILA SVE Kako su zavoljeli lijepa Arijana i Siniša Mihajlović: Došao je kod mog oca... (FOTO)

VRAĆANJE U PROŠLOST

ZBOG LJUBAVI JE OSTAVILA SVE Kako su zavoljeli lijepa Arijana i Siniša Mihajlović: Došao je kod mog oca... (FOTO)

19. 05. 2020 - 09:17
0
Shares

Proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović više od dvije decenije živi u skladnom braku s nekadašnjom voditeljkom italijanskog porijekla, Arijanom Rapaćoni.

"Postoji ljubav za cijeli život, jer ja svoju suprugu volim i danas kao što sam je volio prvog dana, možda i više. U početku je to više bila strast, neko ti se svidi, postoje neke stvari koje ti se sviđaju i privlače te. Kako vrijeme prolazi, strast može da se smanji, ali je ljubav sve veća i veća. Što više vremena prolazi, manje je pokazuješ, ali više osećaš, intenzivnija je i dublje u tebi", rekao je Mihajlović prije 10-tak godina o odnosu sa suprugom Arijanom.

2

FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

Njih dvoje važe za skladan par, a Arijana važi za prelijepu i pre svega atraktivnu damu u petoj deceniji života i pored toga što je rodila petoro djece. 

3

FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

Arijana kaže da se nikada nije pokajala što je napustila karijeru i posvetila se porodici.

"Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine, jer je on bio u Sampdoriji, ja u Rimu i nismo se često viđali. Odabrala sam porodicu i rekla bih da sam dobro izabrala. Siniša me osvojio svojom slatkoćom. I tačno je da je došao na večeru i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi", ispričala je lijepa Italijanka za tamošnje medije, a zatim se osvrnula na borbu s leukemijom, prenosi Kurir.

4

FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

"Ovo su bili teški mjeseci, sve vrijeme sam uz njega. Suočili smo se s tim bez gubljenja kontrole. Moram reći da smo jedni drugima dali snagu", rekla je Arijana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ RICORDI ❤️

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on

 

Učitaj još novosti