27. 04. 2020 - 10:41
NASTAVAK DŽORDANOVOG DOKUMENTARCA DRMA PLANETU Rodmanu u...
907
Shares
NASTAVAK DŽORDANOVOG DOKUMENTARCA DRMA PLANETU Rodmanu u sezoni dali 48 sati za OVO, našli ga sa Elektrom - a onda se ŠOKIRALI

NASTAVAK DŽORDANOVOG DOKUMENTARCA DRMA PLANETU Rodmanu u sezoni dali 48 sati za OVO, našli ga sa Elektrom - a onda se ŠOKIRALI

27. 04. 2020 - 10:41
0
Shares

Nove dvije epizode dokumentarnog serijala "Posljednji ples" emitovane su u noći između nedjelje i ponedeljka, a u centru pažnje je pored Majkla Džordana bio i Denis Rodman.

Ekscentrični majstor košarke često je pravio ispade, ali i bio tu kada je ekipi najpotrebnije. Zbog toga je imao poseban status kod Fila Džeksona, pa je usred sezone mogao da ode na 48-časovni "odmor" u Las Vegas.

Džekson je osejćao kako duguje Rodmanu jer se radi o čovjeku koji je najviše povukao nakon što je ekipa ostala na cjedilu pošto je Skoti Pipen zbog povrede lijevog stopala propustio 35 mečeva.

screenshot-20

- Denis je bio taj koji nas je održao zajedno, kazao je Fil Džekson, dok je Džordan otkrio kako je "Rodman tražio odmor kada se Pipen vratio".

A to je bilo sve sem običnog odmora. Rodman je tražio da ode u Las Vegas na 48 sati nakon čega su ga pronašli u krevetu sa slavnom Karmen Elektrom. Kako bi se uvjerio šta je ostalo od Rodmana nakon dva dana u najluđem gradu na svijetu, Džekson je organizovao kondicioni trenig čija je svrha bila i vraćanje Denisa u život - ali to nije bilo potrebno.

Rodman je postigao najbolje rezultate uprkos tome što se prethodne dvije noći provodio.

- Njemu je bilo potrebno da malo izađe, ali da budemo iskreni, on je uvijek bio tu kada treba - rekao je Džordan.

Džordan je znao da se na drugi način izbori sa svakim teretom u Čikagu.

- Denis je bo odmetnik, ali u jednom trenutku, uvijek želi da bude dio grupe. Jedan dio njegovog bića želi da ga izdvoji kao indivduu. Cijenimo to što je usamljeni kauboj, ali kada dođe trenutak da se pokaže, na terenu je za nas i pruža maksimum - slikovit je bio Fil Džekson.

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti