26. 11. 2019 - 08:46
DOPUTOVALI SU JUČER U LOS ANGELES I UBIJEDILI GA Ibrahimović...
907
Shares
DOPUTOVALI SU JUČER U LOS ANGELES I UBIJEDILI GA Ibrahimović našao novi klub i šokirao planetu kao nikad

POTPISAO ZA HAMMARBY?!

DOPUTOVALI SU JUČER U LOS ANGELES I UBIJEDILI GA Ibrahimović našao novi klub i šokirao planetu kao nikad

Sport.ba
26. 11. 2019 - 08:46
0
Shares

Zlatan Ibrahimović u centru pažnje je već neko vrijeme nakon što se rastao s LA Galaxyjem. Kontraverzni Šveđanin bh. korijena želja je brojnih klubova, a najčešće se povezivao s milanskim rivalima.

Ipak, jutros je uspio po ko zna koji put šokirati javnost. Čini se da je ovo i najveće iznenađenje koje nam je priredio Ibra.

Naime, novi klub Zlatana Ibrahimovića je Hammarby IF. Barem je tako slavni fudbaler objavio na svom Instagram profilu. To možete pogledati OVDJE.

ibrahimovicTačnije objavio je fotografiju dresa ovog švedskog kluba na kojem je njegovo prezime, ali u opisu nije naveo detalje pa se i dalje nagađa je li zaista se odlučio u Hammarby.

Švedski mediji ističu da ovo i ne bi predstavljalo veliko iznenađenje, jer su navodno jučer čelnici kluba iz Štokholma boravili kod njega u Los Angelesu i pregovarali s njim i njegovim agentom Mino Raiolom.

Istina, na Hammarbyjevim profilima na društvenim mrežama još uvijek nema nikakvih informacija o eventualnom dolasku sjajnog napadača.

61751756-zlatan-ibrahimovic

Hammarby istina nije klub koji se može pohvaliti velikim brojem trofeja, ali ove sezone im je za samo jedan bod izmakao naslov prvaka Švedske.

Pravo je pitanje je kako će na ovo reagovati iz Malmoa koji su također očekivali povratak Ibrahimovića, te su mu prije nešto više od mjesec dana izgradili i statuu ispred stadiona.

Ipak, prvo sačekajmo da vidimo ima li uopšte istine u Ibrinoj objavi...

zlatanibrahimovic

(Sport.ba)

Učitaj još novosti