26. 11. 2019 - 12:54
TOPNICI SU SAD BESPOMOĆNI Aubameyang dobio ponudu koja se ne...
907
Shares
TOPNICI SU SAD BESPOMOĆNI Aubameyang dobio ponudu koja se ne odbija: Pojačat će ponajbolji evropski klub, činit će ODLIČAN TROJAC

EL MUNDO DEPORTIVO - BARCELONA GA ŽELI

TOPNICI SU SAD BESPOMOĆNI Aubameyang dobio ponudu koja se ne odbija: Pojačat će ponajbolji evropski klub, činit će ODLIČAN TROJAC

Sport.ba
26. 11. 2019 - 12:54
0
Shares

Katalonski list El Mundo Deportivo tvrdi da uprava Barcelone sve više razmišlja o igraču koji se posljednjih godina etablirao kao jedan od najboljih napadača engleske Premier lige i koji bi mogao riješiti probleme koje Blaugrana ima u vrhu napada.

Barcelona je u prošlosti već uzela nekoliko izvrsnih igrača iz Arsenala, poput Thierryja Henryja, Cesca Fabregasa, Aleksandra Hleba i mnogih drugih. U trenutku kada katalonski klub sve više razmišlja o novom napadaču, kompas je još jednom pokazao u pravcu Arsenala, a list El Mundo Deportivo tvrdi da vodstvo Barcelone sve više razmišlja o kupnji izvrsnog napadača Pierre-Emericka Aubameyanga, koji je svoje golgeterske sposobnosti dokazao u dresu Dortmunda i Arsenala.

arsenal-aubameyang

30-godišnji Aubameyang vjerovatno će biti povoljnija opcija od Lautara Martineza, jer Inter očekuje odštetu od više od 100 miliona eura, a Barcelona također ima korist kod ugovora Aubameyanga koji istječe 2021. godine, što bi možda prislilo upravu Topnika da proda Gabonca već iduće ljeto.

Aubameyang je bio najbolji strijelac engleskog prvenstva prošle sezone podijelivši nagradu sa Sadi Maneom i Mohamedom Salahom, postigavši ​​ukupno 50 golova u 79 nastupa u dresu Arsenala od dolaska iz Dortmunda.

arsenal-ozil-aubameyang-mikhtaryan

.

saka-aubameyang

Inače, Gabonac je snažno povezivan i s prelaskom na "Old Trafford"...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti