13. 11. 2019 - 13:25
OTAC NAPADAČA REAL MADRIDA: “Eh, kad se sjetim našeg Passata...
907
Shares
OTAC NAPADAČA REAL MADRIDA: “Eh, kad se sjetim našeg Passata koji mu je bio i hotel i stan i prostor za učenje…”

JOVIĆ JE IMAO TEŽAK ŽIVOTNI PUT

OTAC NAPADAČA REAL MADRIDA: “Eh, kad se sjetim našeg Passata koji mu je bio i hotel i stan i prostor za učenje…”

Sport.ba
13. 11. 2019 - 13:25
0
Shares

Iako napadač Luka Jović (21) nije pretjerano impresionirao nakon dolaska u Real Madrid, ipak mnogi očekuju da ova “mašina za golove” uskoro proradi u punom kapacitetu, a kako i prije tako i sada, Luka ima podršku svog oca Milana, kako na privatnom tako i na profesionalnom planu.

Stranica AM Sport podsjeća ovih dana još jednom na priču o porodičnom “Passatu”, uz kojeg je talentovani mladić gradio svoju karijeru. U pitanju je jedna ranija izjava oca Milana o automobilu o kojem su pisali i neki od najpoznatijih svjetskih medija:

jovic

– Eh, kad se sjetim vremena u Passatu sa Lukom. Oborim zadnje sjedište, ponesem od kuće jastuk i ćebe i tako mu napravim krevet. Nije nam se isplatio da svaki dan dolazimo u Beograd preko Drine. Svi koji bi nas ugledali su se čudili, čak su i portiri na stadionu često izlazili da provjere šta se dešava. Taj Passat je Luki bio i hotel i stan i sve. U njemu je i školu učio. Gdje je danas Passat? Tu je u dvorištu, stoji kao uspomena i ne bih ga prodao da mi nude ne znam koliko. Još malo ću ga preurediti, parkirati u garažu da me podsjeća na neka druga vremena.

Učitaj još novosti