12. 11. 2019 - 16:52
BIVŠI MENADŽER MICHAELA SCHUMACHERA OTKRIVA NEVJEROVATNE...
907
Shares
BIVŠI MENADŽER MICHAELA SCHUMACHERA OTKRIVA NEVJEROVATNE DETALJE:

DAILY MAIL

BIVŠI MENADŽER MICHAELA SCHUMACHERA OTKRIVA NEVJEROVATNE DETALJE: "Corina svjesno skriva istinu"

12. 11. 2019 - 16:52
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Bivši menadžer vozača Formule 1 Mihaela Šumahera Vili Veber tvrdi da Šumaherova supruga Korinna skriva istinu o zdravstvenom stanju legende automobilističkog sporta, piše Daily Mail.

Podsjećamo, Šumacher je 29. decembra 2013. godine u nesreći na skijanju na francuskoj stazi Combe de la Saulire zadobio tešku povredu mozga kada je tokom prelaska preko neoznačene staze pao i glavom udario u kamen. Ljekari su rekli da bi gotovo sigurno poginuo da nije nosio kacigu. Bivši vozač Formule 1 potom je stavljen u indukovanu komu na šest mjeseci. Šumaher se od 9. septembra 2014. godine liječi u svom domu na Ženevskom jezeru. O njemu brinu supruga te djeca.

schumachermichael

Veber, Šumaherov prijatelj i bivši menadžer kojem je zabranjeno da posjećuje 50-godišnjeg Nijemca, tvrdi da situacija nije onakva kakvom se čini te da se vozačeva supruga brine da će "istina" izaći na vidjelo.

"Znam da je Mihaelu teško, ali ne znam da li je napravio kakav napredak. Volio bih znati kako mi je te rukovati se s njim i pogladiti mu lice. Nažalost, Korina to ne dopušta. Vjerovatno se boji da ću vidjeti šta se događa i to dati u javnost. Snažno vjerujem u Mihaelov oporavak jer on je borac. Ako postoji šansa, on će je iskoristiti. To ne može biti kraj. Molim se za njega i uvjeren sam da ću ga opet vidjeti", rekao je Veber u razgovoru za njemački dokumentarni film.

schumachersabinekehm

Bivši menadžer Ferarijeve ekipe u Formuli 1 Žan Tod rekao je u junu ove godine u razgovoru za Radio Monte Carlo da Šumaher dobro napreduje, ali da se muči s komunikacijom. Rekao je i da Šumaher u svom domu u Švajcarskoj može gledati trke Formule 1.

Francuske novine Le Parisien izvijestile su u septembru ove godine da je Šumaher primljen u bolnicu Hôpital Européen Georges-Pompidou u Parizu i podvrgnut protivupalnom tretmanu koji je uključivao perfuziju matičnim ćelijama. Medicinsko osoblje koje je brinulo za Nijemca reklo je da je bio pri svijesti.

michael-schumacher-corinna-schumacher

Inače, Šumacher u javnosti nije viđen od nesreće.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti