11. 06. 2019 - 13:22
VELIKO BOGATSTVO! Pogledajte šta sve posjeduje Hasan...
907
Shares
VELIKO BOGATSTVO! Pogledajte šta sve posjeduje Hasan Salihamidžić OVO SE ZOVE PAMETNO ULOŽENO

RAZMIŠLJAO UNAPRIJED

VELIKO BOGATSTVO! Pogledajte šta sve posjeduje Hasan Salihamidžić OVO SE ZOVE PAMETNO ULOŽENO

Sport.ba
11. 06. 2019 - 13:22
0
Shares

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Hasan Salihamidžić zahvaljujući velikoj fudbalskoj karijeri zaradio je pravo bogastvo.

Salihamidžić je kao igrač očigledno razmišljao unaprijed, nije ništa htio prepustiti slučaju, pa je tako po završetku karijere pokrenuo nekoliko poslova koji će mu kasnije, ispostavit će se, donijeti miran život i dugoročno gledano sigurnost.

salihamidzic

Tako je proslavljeni bh. fudbaler danas vlasnik brojnih nekretnina u Frankfurtu na Majni, od čega se izdvajaju tri hotela i 15 pansiona s ukupno 550 apartmana. 150 od njih, kako navodi njemački Spiegel, iznajmljuje Evropskoj centralnoj banci.

brazo-salihamidizc1

hasan-salihamidzic

salihamidzic

Osim što je zadivio svijet svojim fudbalskim umijećem i nevjerovatnom željom za uspjehom, pokazao je i da je van terena jednako sposoban da napravi nešto po čemu će ga pamtiti i u čemu će uživati i njegovi nasljednici.

salihamidzic

Salihamidžić, podsjećamo, od prošle godine obnaša funkciju sportskog direktora velikog Bayerna. Prema njemačkim standardima, ta funkcija smatra se jednom od najvažnijih u tamošnjem društvu, pored pozicija kancelara i ministra vanjskih poslova.

Učitaj još novosti