05. 06. 2019 - 21:35
ECCLESTONE OBJAVIO TUŽNU VIJEST: "Schumacher trenutno nije s...
907
Shares
ECCLESTONE OBJAVIO TUŽNU VIJEST:

ALUDIRAO DA JE VELIKI PRVAK U KOMI

ECCLESTONE OBJAVIO TUŽNU VIJEST: "Schumacher trenutno nije s nama..."

Sport.ba
05. 06. 2019 - 21:35
0
Shares

Uskoro će biti predstavljen dokumentarni film o legendarnom F1 vozaču Michaelu Schumacheru koji se oporavlja od povrede glave zadobivene na skijanju.

Na filmskom festivalu u francuskom Cannesu predstavljen je dokumentarac, a mali dio je i prikazan. U najavi je govorio Bernie Ecclestone.

michaelschumacher

"Schumi trenutno nije s nama, ali na sva će vam pitanja on sam odgovoriti... Kada se oporavi", rekao je nekadašnji prvi čovjek Formule 1 aludirajući na to da je Nijemac i dalje u komi.

Nesreća se dogodila 2013. godine. Schumacher je bio godinu dana u bolnici, a nakon toga je prebačen u svoju vilu u Švicarskoj na kućno liječenje.

schumacher

Njemački tabloidi redovno objavljuju lažne informacije o Schumacherovom stanju, a pojavljivale su se i fotografije, ali reagovala je obitelj koja je tužila sporne medije. Fotografije i vijesti o Schumiju bile su lažne.

"Michael je borac i neće se predati. U najboljim je mogućim rukama i činimo sve ljudski moguće da mu pomognemo", rekla je Michaelova supruga Corinna u najavi filma.

f1-spanish-gp-2003-the-first-row-michael-schumacher-and-rubens-barrichello

Film će se zvati "Schumacher", osmislio ga je Benjamin Seikel iz B14 Filma, a premijeru će u Njemačkoj i Švicarskoj doživjeti krajem ove godine. 

"Film ne samo da prikazuje jednu neusporedivu karijeru nego i brojna stajališta jednog kompleksnog čovjeka. Michaela će pokazati kao nemilosrdnog i odvažnog vozača Formule 1 te ambicioznog sportaša i vrhunskog mehaničara s jedinstvenim tehničkim duhom, ali i nekoga ko je bio pouzdan timski igrač i voljen obiteljski čovjek", objasnili su producenti.

Učitaj još novosti