28. 05. 2019 - 14:49
Bijesni F1 vozač šokirao izjavom: Htio sam da mi u Monaku...
907
Shares
Bijesni F1 vozač šokirao izjavom: Htio sam da mi u Monaku eksplodira motor!

MAGNUSSEN BIO SJAJAN U KVALIFIKACIJAMA

Bijesni F1 vozač šokirao izjavom: Htio sam da mi u Monaku eksplodira motor!

Sport.ba
28. 05. 2019 - 14:49
0
Shares

Kevin Magnussen jako je loše podnio neuspjeh na utrci u Monte Carlu, dan nakon što je na kvalifikacijama osvojio peto startno mjesto. Danski 26-godišnji vozač bio je jedna od zvijezda kvalifikacija uoči Velike nagrade Monaka i s mnogo zadovoljstva slavio je petu poziciju koju je osvojio, uvjeren da će Haasu u nedjelju donijeti mnogo osvojenih bodova.

No, Monte Carlo je staza u kojoj se taktičke greške ne praštaju, a jednu takvu napravila je američka momčad s Magnussenom koji je pod sigurnosnim automobilom otišao promijeniti gume u trenucima dok se vozio na šesto mjestu, nakon čega je zapeo u gužvi i na kraju ostao bez bodova, na 12. mjestu. Očekivano, temperamentni Danac bio je bijesan nakon utrke.

"Htio sam da mi eksplodira motor", hladno je izjavio za Motorsport Kevin Magnussen pa dodao:

"Razočaravajuće je ostvariti ovakav rezultat nakon što smo bili tako jaki cijeli vikend, a momčad odradila tako dobar posao. Bili smo odlični cijelog vikenda. Žao mi je svih. Katkad moraš donijeti odluku u djeliću sekunde pa ponekad pogriješiš. Ne želim donositi nikakve zaključke nakon onog što se dogodilo. Samo mi je žao svih i razočaran sam samim sobom."

Magnussen je nakon neuspjeha pao na osmo mjesto u ukupnom poretku vozača, a Haas drži šesto među konstruktorima, iako ponovo ima bolid koji je spreman za veće domete…

Učitaj još novosti