16. 04. 2019 - 21:12
ŽIVOTNA PRIČA LUKE JOVIĆA, PREKO TRNJA DO ZVIJEZDA: "Ti si...
907
Shares
ŽIVOTNA PRIČA LUKE JOVIĆA, PREKO TRNJA DO ZVIJEZDA:

BUNDESLIGA

ŽIVOTNA PRIČA LUKE JOVIĆA, PREKO TRNJA DO ZVIJEZDA: "Ti si jedan obični debeljko, isti se pekar"

Sport.ba
16. 04. 2019 - 21:12
0
Shares

Milan Jović, otac sjajnog srpskog napadača Luke Jovića, otkrio je da je njegov sin trpio ozbiljnu torturu u Crvenoj zvezdi, kada je na mjesto trenera umesto Nenada Lalatovića stigao Miodrag Grof Božović.

Luka Jović trenutno briljira u dresu Ajntrahta, drugi je na listi strijelaca u Bundesligi i u vrhu je liste najboljih strijelaca u Ligi Evrope. Za njega se otimaju evropski velikani poput Barselone, Real Madrida, Bajern.

859907-grof-bozovic-ff

Poznato je da je Luka veliki navijač Crvene zvezde u kojoj je i započeo karijeru. Bio je najmlađi debitant u vječitim derbijima sa 16 godina, devet mjeseci i 25 dana, djelovalo je da će imati sjajnu budućnost u voljenom klubu, međutim, sve se promijenilo kada je na mjesto trenera stigao Miodrag Grof Božović.

"Uvijek ću da pomenem 'Grofa' Božovića, u svakoj priči. Doživjeli smo, moje dijete i ja, mnogo neprijatnosti od njega. Prozivao ga je po novinama, nazivao debeljkom, pekarom... A Luka sada ima tri kilograma više nego što je imao onda u Zvezdi i na to mu Nijemci kažu da nabaci još dva. Eto kakav je Božović bio stručnjak. Pričama da je Luka nedisciplinovan navlačio je gnijev navijača na dijete od 16 godina. Rekao sam mu tada u oči 'vidjet ćemo gdje će Luka igrati, a gdje ćete vi biti trener", otkrio je Lukin otac.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti