11. 04. 2019 - 18:44
SVJETSKI PRVAK JE UVJEREN: "Messi je dobar, ali on ne može...
907
Shares
SVJETSKI PRVAK JE UVJEREN:

LEGENDA

SVJETSKI PRVAK JE UVJEREN: "Messi je dobar, ali on ne može primirisati najvećem"

Sport.ba
11. 04. 2019 - 18:44
0
Shares

Nekadašnji vezni igrač Argentine i osvajač Svjetskog prvenstva iz 1986. Hector Enrique izjavio je da Lionel Messi nikada neće doći do razine Diega Maradone.

Debata između dvojice najvećih argentinskih nogometaša svih vremena traje godinama, a Enrique tvrdi da se Messi ne može uspoređivati s Maradonom zbog rezultata u argentinskoj reprezentaciji.

"Nažalost, Messi je imao problema u reprezentaciji. Nadam se da će sljedeće Svjetsko prvenstvo imati sreću kakvu smo mi imali, ali Messi nikada neće ni primirisati  Maradoni i njegovoj razini razine. Ono što želim je da Messi igra. Ako mu nije dobro u timu, bolje je da ne igra", izjavio je Henrique, a njegove riječi prenosi Marca.

Messi je uzeo pauzu od igranja za nacionalnu selekciju nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji prošlog ljeta kada je Argentina ispala od Francuske u osmini finala.

messi-barca1

Iako je kao klupski igrač u Barceloni osvojio sve što je bilo moguće, nedostatak velikog naslova u Argentini argument je koji njegovi protivnici koriste u debati Messi-Maradona.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti