27. 11. 2018 - 14:53
Legendarni Džaja OVOM izjavom razbjesnio Ćiru i podigao čitav...
907
Shares
Legendarni Džaja OVOM izjavom razbjesnio Ćiru i podigao čitav region na noge!

DA NISAM ŽURIO NA MORE, DOVEO BIH I BOBANA U ZVEZDU!

Legendarni Džaja OVOM izjavom razbjesnio Ćiru i podigao čitav region na noge!

Sport.ba
27. 11. 2018 - 14:53
0
Shares

Proslavljeni hrvatski stručnjak Ćiro Blažević je 1987. godine u intervjuu za čuveni "Tempo" optužio Zvezdu i Dragana Džajića za prevaru, a legenda Crvene zvezde tada je na izuzetno zanimljiv način odgovorila treneru Dinama.

ciro1

"Sa Draganom Džajićem imam jedan korektan odnos. Međutim, on je to (zlo)upotrebio baš u slučaju Roberta Prosinečkog. Za vreme mog odsustva iz Maksimira, rekao je da se sa mnom dogovorio da Dinamo izda sve potrebne dokumente Prosinečkom - i u klubu su to poštovali. Ne znam i ne sećam se da sam Džajiću rekao da može da uzme Prosinečkog. Ali, znam nešto drugo - da je Džajić pošten čovek. Pa, neka sad sve ide na dušu moje zaboravnosti", rekao je Ćiro Blažević tada za "Tempo". Onda je uslijedio odgovor Džajića.

dzajic-dragan

"Pa, nije baš tako kako Ćira Blažević kaže. Robert Prosinečki je sam došao i ponudio se Crvenoj zvezdi. Odmah sam video, već na prvom treningu, da je on čudo od igrača. I jedino sam, pravo da vam kažem, strepeo da li će se pojaviti u dogovoreno vreme - da potpiše ugovor. Ja, možda nisam stručnjak za pisaće mašine, ali nikada se nisam prevario kada je igrač u pitanju. Što se Prosinečkog tiče, sa njim su stvari bile od početka jasne - Robert nije imao nikakvih obaveza prema Dinamu", rekao je tada Džajić, a onda se dotakao i Bobana:

boban

"Sada ću vam otkriti i jednu malu tajnu - letos sam, pored Prosinečkog, mogao da dovedem i Zvonimira Bobana. Malo je nedostajalo da realizujem i taj transfer. Razgovarao sam o tome i sa njegovim ocem i samo da nisam žurio na more, i Boban bi sad igrao na Marakani!".

dzajic

ciro2

dragan-dzajic

ciro

dzajic

ciro

dzajic

ciro

dzajic

ciro-blazevic

(Sport.ba)

Učitaj još novosti