05. 05. 2018 - 12:53
Lewis Hamilton se boji Miamija zbog prelijepih djevojaka!
907
Shares
Lewis Hamilton se boji Miamija zbog prelijepih djevojaka!

F1

Lewis Hamilton se boji Miamija zbog prelijepih djevojaka!

05. 05. 2018 - 12:53
0
Shares

Lewis Hamilton je jedan od najvećih vozača Formule 1 ikada, ali je i jedan od najvećih zavodnika u svijetu sporta. U Formuli 1 vjerovatno nema konkurenciju. Ogromnu količinu novca dobija od ugovora sa Mercedesom, a naravno da to donosi i lude provode po čitavom svijetu. Miami je jedno od takvih mjesta, a Lewis Hamilton ne krije da je mnogo puta bio upravo u Miamiju i da se provodio sjajno. Od naredne sezone Formula 1 će najverovatnije dobiti utrku u Miamiju, a mišljenja su podijeljena kada je ova odluka u pitanju. No činjenica je da vozači nemaju apsolutno ništa protiv. 

Hamilton je povodm svega rekao: "Nemam namjeru pobijediti u toj utrci jer je to mjesto previše uzbudljivo. Miami je odlično mjesto za zabavu. Bilo bi sigurno paklenog tog vikenda i morao bih biti dalje od grada i svih tih zabava. Tamo ima toliko lijepih djevojaka i jednostavno previše lijepih stvari koje vam skreću pažnju sa utrke."

U Miamiju su već vožene utrke nekih nižih kategorija Formule, ali i razne druge utrke. Dakle podloga već postoji, Miami je sjajan grad i sigurno je da bi na promociji dobili mnogo kada je u pitanju užareni asfalt Miamija. Uveliko se radi na promociji Formule 1 koja želi da vrati staru slavu. Sve je mnogo palo prethodnih godina nakon uvođenja raznih stvari koje su ubile kvalitetu, a prestizanja je bilo sve manje i manje što je uništiločar gledanja Formule 1. No ove sezone Hamilton više nije tako dominantan, a odmah je i gledateljima daleko zanimljivija Formula 1. 

 

Učitaj još novosti