28. 04. 2018 - 11:42
"Kokain mi je uništio život"
907
Shares

"Kokain mi je uništio život"

28. 04. 2018 - 11:42
0
Shares

Nekima veoma poznat, a neki opet nisu čuli nikako za njega. Daniel Evans je teniser koji je prošle godine bio suspendovan zbog toga što je koristio kokain i bio je pozitivan na jednom turniru. Automatski je dobio suspenziju i to na godinu dana, a sada će pokušati da se vrati na veliku scenu. Svega nekoliko dana prije suspenzije imao je ranking karijere, a to je 41. mjesto. Iako ima 27. godina nije igrao mnogo velikih turnira i nekako se najviše bazirao na forsiranje onih nižih i izgledalo je kako zapravo ono najbolje čuva za najbolje godine i tako je i bilo, ali onda je napravio veliku glupost i udaljen je od svih aktivnost koje se tiču tenisa.

Daniel Evans je izjavio kako je zapravo kokain nešto najgore što mu se desilo u životu, a za Sun Sport je rekao: "To je šokantna droga, ne samo u svijetu sporta - to je jednostavno užasan život... Kokain uništava život," pa je dodao: "Najgora stvar koji sam ikada napravio. Šokantno je što sam to radio. Nije stvar samo u tome što sam donio loš publicitet tenisu, nego i što sam iznevjerio mnogo ljudi... Srećom, nisam došao u poziciju da mi je potrebna pomoć zbog droge. Ipak, nikada je više neću uzeti. Ako ste vidjeli kako se sve srušilo nakon što sam bio pozitivan na testu možete biti sigurni da više neću koristiti drogu, čak nije ni bitno šta ona radi vašem organizmu."

Mnogi tvrde kako kokain daje takav osjećaj moći da na njemu možete apsolutno sve, ali da organizam traži iz dana u dan sve više i više i da nije moguće lako se skinuti sa njega, ako probijete određenu granicu. Daniel Evans nikad nije rekao koliko je često konzumirao kokain, a zbog čega krije kad je već rekao da mu je to uništilo život? To nam nije poznato. Vjerovat ćemo mu na riječ da se lagano riješio kokaina iako je činjenica da je to veoma teško. Kokain se smatra kraljevskom drogom, a nije jeftin, pa koliko god da daje nešto što tražite toliko Vam i uzima svakodnevno velike količine novca koje se iz dana u dan, iz sedmice u sedmicu, te iz mjeseca u mjesec povećavaju i nije ih moguće stići ma kakav život vodili.


 

 

Učitaj još novosti