11. 04. 2018 - 19:49
ZAISTA SI VELIKI MUHAMEDE Znate li šta je uradio nakon što mu...
907
Shares
ZAISTA SI VELIKI MUHAMEDE Znate li šta je uradio nakon što mu je lopov opeljušio porodičnu kuću?!

SJAJAN IGRAČ I JOŠ BOLJI ČOVJEK

ZAISTA SI VELIKI MUHAMEDE Znate li šta je uradio nakon što mu je lopov opeljušio porodičnu kuću?!

11. 04. 2018 - 19:49
0
Shares

Teško je pronaći nekoga s lošim mišljenjem o Mohamed Salahu. Ne samo da je on nogometaš svjetske klase, već se čini kao istniski dobar momak. Svi navijači Liverpoola idolizirali su 25-godišnjaka zahvaljujući njegovim pothvatima u crvenom dresu ove sezone, međutim, također su se zaljubili u njegovu osobnost. Salah, koji se uvijek čini nasmijan, izbjegava kontraverze na i van igrališta.

Dobivate dojam da je to jedan od rijetkih pojedinaca koji nisu bili pod utjecajem slave i bogatstva koje dolazi od toga što je elitni nogometaš. Salah je ove sezone prošao s pohvalama i to s pravom nakon što je postigao značajnih 38 golova u 42 nastupa za Redse. Ako bi Liverpool htio prodati Salaha, oni bi očekivali transfernu naknadu u regiji od 100 do 150 miliona funti.

salah

S obzirom da su ga prošlog ljeta doveli za 36 miliona funti, to vam govori sve o tome kakvi su njegovi nastupi bili otkako se preselio na Anfield. Posljednjih je sedmica bio povezan sa nekoliko najvećih europskih klubova, uključujući i Real Madrid, ali Salah će biti svjestan činjenice da je Liverpool možda najbolje mjesto za razvoj i osvajanje titula tijekom nadolazećih sezona.

Ko zna, mogao bi završiti tranutnu sezonu kao prvak Evrope. Čak i nakon što je inspirisao Liverpool na slavu u Ligi prvaka, ni to ga ne bi promijenilo kao osobu. Saznali smo za fantastičnu priču koja sažima Salaha, kao čovjeka. Prema Daily Mailu, mladi Salah je nekoć igrao u Aleksandriji, u svom rodnom Egiptu, kada je kuća njegove familije opljačkana. Lopov je uhvaćen danima kasnije, a Salahov otac je planirao podnijeti tužbu.

Međutim, kada je Mo čuo što se dogodilo, zamolio je oca da to ne radi. Još više, Salah je tada dao lopovu nešto novca kako bi ustabilio svoj život i pomogao mu da pronađe posao. Kakav čovjek zaista! Ko bi ovo ikada uradio? Iz ove priče je jasno da je Salah zaista nevjerovatan čovjek. Možda neko od koga svi možemo naučiti. To su nevjerovatne priče poput ove koja će nas zasigurno oduševiti ako on osvoji nagradu za PFA igrača godine u Premier ligi.

Učitaj još novosti