09. 04. 2018 - 17:20
DOKAZ DA SU VELIKI KLUB Znate li zašto u Unitedovoj školi...
907
Shares
DOKAZ DA SU VELIKI KLUB Znate li zašto u Unitedovoj školi stoji fotografija Messija?

NA ZIDU AKADEMIJE

DOKAZ DA SU VELIKI KLUB Znate li zašto u Unitedovoj školi stoji fotografija Messija?

09. 04. 2018 - 17:20
0
Shares

Na zidu omladinske akademije Manchester Uniteda izvješena je fotografija Lionela Messija kako čisti kopačke po završetku utakmice protiv Hrvatske na Upton parku 2016. godine. Znate li zašto?

Služi kako bi mlade zvijezde upozorila da uvijek ostanu skromni, jer ako se najbolji koji je ikad nosio kopačke i koji besplatno dobiva na stotine pari godišnje još uvijek može očistiti vlastitu opremu nakon utakmice poput dječaka, oni bi se trebali identično pristupati poslu…

3

Odličan primjer učenika koji je dobro savladao lekciju jest mladi Scott McTominay, koji je uskočio u prvu momčad za posljednje reprezentativne pauze. Iako je sad član seniorske momčadi i ima sve privilegije koje dolaze s tim statusom, još uvijek se ponaša kao vršnjaci.

„Scott još parkira svoj automobil na parkiralištu u trening centru Carrington, iako članovi prve momčadi imaju poseban parking iza zgrade. Paul Pogba također je naučio lekciju jer i danas uoči treninga ode pozdraviti sve svoje stare trenere koji su ga trenirali u omladinskom pogonu Uniteda“, objasnili su djelatnici akademije, prenosi Germanijak.

„McTominay se ponaša kao prekaljeni profesionalac, ostaje duže na treningu, radi individualno, uvijek traži kako će se popraviti“, pohvalio ga je Michael Carrick, koji ga je nedavno prozvao svojim nasljednikom u Unitedu.

Učitaj još novosti