27. 03. 2018 - 08:05
ZLATAN, DRUGO IME ZA DIJAMANT: Kako je Ibra postao...
907
Shares
ZLATAN, DRUGO IME ZA DIJAMANT: Kako je Ibra postao najpametniji i najbogatiji klijent slavnog menadžera

MINO RAIOLA OTKRIO

ZLATAN, DRUGO IME ZA DIJAMANT: Kako je Ibra postao najpametniji i najbogatiji klijent slavnog menadžera

27. 03. 2018 - 08:05
0
Shares

Zlatan Ibrahimović je početkom mjeseca zagolicao maštu brojnim navijačima porukom da bi se volio vratiti u reprezentaciju Švedske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

"Svaki dan me zovu iz Švedske i pitaju kako se osjećam, što želim i o čemu razmišljam. Ipak, idem korak po korak, a ako se budem dobro osjećao i ako budem u stanju raditi ono što mogu, vrata će mi uvijek biti otvorena", otkrio je bivši napadač Uniteda koji je poučio da odluka o tome putuje li u Rusiju ovisi samo o njemu.

"Ta odluka ne zavisi ni od koga drugog, osim od mene. Ako budem želio, bit ću na Svjetskom prvenstvu, a ako ne budem, neću. Rekao sam da sam gladan nogometa, moram igrati, a onda ćemo vidjeti što će se događati", rekao je Ibra.

 A da Ibrahimović uistinu može ostvariti što god poželi, potvrđuju i riječi njegovog agenta Mina Raiole. Naime, on je otkrio kako bi napadač nakon igračke karijere mogao vrijediti puno više nego danas, a sve zahvaljujući svojoj nevjerovatnoj inteligenciji. Šveđanin bh. korijena je jedan od megapopularnih Raiolinih klijenata, a radi još s Mario Balotellijem, Paul Pogbom, Romelu Lukakuom...

"Zlatan je najpametniji od njih - i najbogatiji. On u sebi ima sve da bude milijarder. Nevjerovatno je inteligentan i aktivan na tržištu. Potrebno je samo jednom nešto mu reći. Ibra ulaže u igrice, tehnološke start-upove i dijamante. Već je prodao velike dionice hedge fondovima za koje niko ne zna. Zarađuje puno više izvan nogometa nego od samog nogometa", rekao je kontraverzni Italijan za magazin "Quote".

Učitaj još novosti