26. 02. 2018 - 20:58
SLIKU SVOJU LJUBIM: Ronaldo otkrio da uopće ne gleda utakmice,...
907
Shares
SLIKU SVOJU LJUBIM: Ronaldo otkrio da uopće ne gleda utakmice, pa kazao koliko se često gleda u ogledalu

OTKRIO NIZ ZANIMLJIVOSTI

SLIKU SVOJU LJUBIM: Ronaldo otkrio da uopće ne gleda utakmice, pa kazao koliko se često gleda u ogledalu

26. 02. 2018 - 20:58
0
Shares

"Osvojio sam toliko toga da više nemam nikakvih snova za ostvariti", rekao je Cristiano Ronaldo u razgovoru za brazilski Youtube kanal Desimpedidos u kojem je otkrio i niz zanimljivosti iz privatnog života.

"Naravno, i dalje mi je san osvojiti Svjetsko prvenstvo, ali kada bih sada završio karijeru, bio bih preponosan i sretan. Nisam mogao ni zamisliti da će mi karijera biti toliko uspješna."

Je li mu oduvijek cilj bio postati najbolji nogometaš na svijetu? "Ne. Ako stavite takav pritisak na sebe, teže ćete ostvariti cilj. Morate pustiti da stvari idu svojim tijekom, barem sam tako ja postupao u životu", rekao je ovogodišnji osvajač Zlatne lopte pa nastavio: "Od malena sam bio svjestan da sam poseban jer sam mogao raditi stvari koje moji vršnjaci nisu. Ali to ne znači da sam znao da ću pet puta osvojiti Zlatnu loptu! Tek u Manchester Unitedu postao sam svjestan da ću stvarno biti u društvu najboljih na svijetu."

Ronaldo se zatim osvrnuo i na rutine iz svakodnevnog života te otkrio odakle crpi toliko samopouzdanja: "Ako želite imati samopouzdanja, morate osvijestiti vlastitu vrijednost. Nije dovoljno biti samo zgodan... Neću reći da sam ja princ, ali volim se! Pogledam se u ogledalo i sretan sam što vidim, a moram priznati da se često volim gledati."

"Što se tiče mojih hobija, nemam ih puno. Kada sam kod kuće, najsretniji sam što napokon mogu raditi sve što poželim. A nogomet skoro nikada ne gledam, jako rijetko. Jedino ako igra neki prijatelj ili je riječ o jako bitnoj utakmici, nekom derbiju, onda ću napraviti iznimku. Radije gledam druge stvari poput serija, filmova ili dokumentaraca, iz njih stvarno puno možete naučiti. Volim i koncerte i putovanja, posebno u Pariz i London", rekao je Ronaldo pa se za kraj osvrnuo na šanse Portugala za osvajanjem Svjetskog prvenstva:

"Iskreno, ne mogu reći da smo među favoritima. Brazil, Španija, Njemačka i Argentina su ispred nas, ali je u nogometu sve moguće. Najvažnije je proći skupinu."

Učitaj još novosti