25. 03. 2024 - 22:22
HAMILTONU OVE SEZONE BAŠ NE IDE: Mislim da je gore nego 2009....
907
Shares
HAMILTONU OVE SEZONE BAŠ NE IDE: Mislim da je gore nego 2009. godine

HAMILTONU OVE SEZONE BAŠ NE IDE: Mislim da je gore nego 2009. godine

25. 03. 2024 - 22:22
0
Shares

Nakon što je bio primoran odustati sa Velike nagrade Australije u 17. krugu zbog problema s bolidom, Hamilton nije skrivao svoje razočaranje. Do tada, njegov najbolji rezultat u sezoni bio je sedmo mjesto osvojeno na utrci u Bahreinu. 

"Mislim, ovo je najgori početak sezone koji sam ikada imao. O da, sigurno gore nego prošle dvije godine, i mislim da je gore nego 2009", rekao je Hamilton nakon utrke.

"Mislim da je to teško za moj duh. Mislim da je za sve u timu, kada se toliko radilo tijekom cijele zime za sve i kada dođete uzbuđeni, motivisani i poletni, razmišljate o pobjedama, a onda očito nije tako", dodao je sedmerostruki prvak, prenosi sport1.ba.

"Zahtjevno je, ali i dalje me inspirišu ljudi s kojima radim. I dalje se trude i tu su, a to je najvažnije."

Nisu ga obeshrabrila ni događanja u Australiji.

"Iznenađujuće, osjećam se prilično dobro. Moglo je biti puno gore. Stvarno sam zahvalan što sam ovdje, stvarno sam uživao u svom vremenu ovdje u Australiji. Još uvijek uživam raditi s timom. Naravno da bih se volio boriti za pobjede i zapravo završavati utrke. Nikada nije sjajan osjećaj kad pređeš cijeli ovaj put, a ne vidiš ni pola utrke, ali ono što znam je da ćemo se vratiti."

Učitaj još novosti