28. 03. 2023 - 22:20
Katalonski radio sinoć je donio istinsku transfer bombu
907
Shares
Katalonski radio sinoć je donio istinsku transfer bombu

Katalonski radio sinoć je donio istinsku transfer bombu

28. 03. 2023 - 22:20
0
Shares

Katalonski radio sinoć je donio istinsku transfer bombu. Informacija je kako je Lionel Messi zatražio pregovore o povratku u Barcelonu nakon dvije godine provedene u PSG-u.

Lionel Messi konstantno se povezuje s povratkom u Barceloni. Nakon dvije godine Argentinac je spreman otići iz PSG-a, gdje nije nimalo zadovoljan, pa je spreman da ode iz Pariza.

Želja argentinskog čarobnjaka je povratak u Barcelonu. Katalonski radio tvrdi da je priču o povratku na Camp Nou pokrenuo upravo Leo.

"Potvrđeno. Povratak Lionela Messija u Barcelonu je opet aktivna priča. Zatražio je od oca Jorgea da organizuje sastanak s Joanom Laportom i sve je već zakazano. Na sastanku će biti dogovoreni detalji potpisa ugovora", saopštio je katalonski radio.

Podsjetimo, Messi je većinu karijere proveo u Barceloni. Došao je kao dječak, a za prvi tim je igrao od 2004. do 2021. godine kada je otišao u PSG nakon što se nije mogao dogovoriti o novom ugovoru s katalonskim klubom.

Ipak, neuspjeh s PSG-om donio mu je neviđene kritike navijača. Čak je izviždan na nekim utakmicama i to je bila kap koja je prelomila čašu u ovoj situaciji.

Messi se pored Barcelone povezuje i s odlaskom u američki MLS te s odlaskom u Saudijsku Arabiju, ali nakon svega čini se da bi Leo ipak najsretniji bio da se vrati kući.


Sportsport.ba

Učitaj još novosti