06. 12. 2022 - 20:51
GOTOVO JE?! "Hrvatski Zorro" nakon Mundijala pravi transfer...
907
Shares
GOTOVO JE?!

SELI LI U MADRID?

GOTOVO JE?! "Hrvatski Zorro" nakon Mundijala pravi transfer karijere, spremna ponuda koja će sve uzdrmati!

06. 12. 2022 - 20:51
0
Shares

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol pruža fenomenalne partije na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a to svakako ne prolazi nezapaženo.

Joško se proteklog ljeta povezivao sa mnogim klubovima, a najbliži je bio prelasku u Chelsea. Ipak, čini se da njegova naredna destinacija neće biti Stamford Bridge.

Naime, nevjerovatni 20-godišnji defanzivac oduševio je na Mundijalu i baš zbog toga privukao pažnju kluba koji ima jednu od najsnažnijih defanzivnih linija svijeta.

Radi se o Real Madridu, dok je predsjednik Florentino Perez sada i definitivno voljan dati vrtoglavih 90 miliona eura RB Leipzigu za usluge ovog Hrvata, prenosi pouzdana Marca.

Nema sumnje da bi Gvardiol u tandemu sa nogometašima poput Militaa ili Rudigera bio pun pogodak, te predstavljao noćnu moru za napadače.

Prvak Evrope i Španije je sa gore pomenutom cifrom prestigao i Chelsea i Manchester United, a oba kluba su bila zainteresovana za njegov angažman. Podsjećamo, igrač je i sam priznao da bi volio zaigrati za Real, što dodatno ide na ruku Madriđanima..

Učitaj još novosti