05. 12. 2022 - 23:48
BOMBETINA IZ ŠPANIJE! Real kreće po Messijevog saigrača koji...
907
Shares
BOMBETINA IZ ŠPANIJE! Real kreće po Messijevog saigrača koji blista na Mundijalu u Kataru

ŽELE FERNANDEZA, ALI I BELLINGHAMA

BOMBETINA IZ ŠPANIJE! Real kreće po Messijevog saigrača koji blista na Mundijalu u Kataru

05. 12. 2022 - 23:48
0
Shares

Španski mediji objavili su vijest kako je Real Madrid spremio dvije transfer bombe nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, a sa kraljevskim klubom se sada povezuju Jude Bellingham i Enzo Fernandez.

Spomenuti igrači na Mundijalu blistaju i igraju sjajno za svoje reprezentacije. U meču protiv Engleske i Senegala, Bellingham je komandovao igrom svoje selekcije i fenomenalno je asistirao za pogodak prvi pogodak Jordana Hendersona. 

S druge strane, nakon što je protiv Saudijske Arabije i Meksika ulazio sa klupe za rezervne igrače, Fernandez je u naredna dva susreta imao priliku da zaigra od prve minute, a protiv Meksika je postigao fenomenalan pogodak, dok je u duelu sa Poljskom zabilježio asistenciju.

Kako se navodi, Los Blancosi su spremni za usluge Fernandeza platiti 80 miliona eura, a za Bellinghama oko 100 miliona. Da li će kraljevski klub uspjeti realizovati svoj ambiciozni plan, ostaje nam da vidimo u januarskom prelaznom roku. 

Ovaj dvojac bi u redove Real Madrid stigao kao zamjena za Luku Modrića i Tonija Kroosa, koji još uvijek igraju fenomenalno, ali ih polako stižu godine. 

Iako kraljevski klub u veznom redu ima Eduarda Camavingu i Aureliena Tchouamenija, Los Blancosi žele dovesti nove mlade snage i dodatno pojačati konkurenciju u ekipi. 

Podsjetimo, Bellingham trenutno nastupa za Borussiju Dortmund, dok je Enzo Fernandez član Benfice. 

Učitaj još novosti