07. 12. 2022 - 18:07
BOMBETINA USRED MUNDIJALA! Real se povukao iz utrke,...
907
Shares
BOMBETINA USRED MUNDIJALA! Real se povukao iz utrke, Bellingham u januaru potpisuje za OVOG VELIKANA

ENGLESKI MEDIJI TVRDE

BOMBETINA USRED MUNDIJALA! Real se povukao iz utrke, Bellingham u januaru potpisuje za OVOG VELIKANA

07. 12. 2022 - 18:07
0
Shares

Jude Bellingham je za veoma kratko vrijeme postao jedan od najvećih talenata na svijetu, a sve se desilo nakon što je Birmingham zamjenio Dortmundom 2020. godine.

U dosadašnjem dijelu Svjetskog prvenstva je jedan od najvažnijih nogometaša u reprezentaciji Engleske i prelijepo je gledati sa kakvom lakoćom igra.

Očekuje se da će na ljeto Bellingham napustiti svoj trenutni klub, ali neki klubovi će ga pokušati dovesti već u januaru.

Liverpool, Real Madrid, Chelsea i Manchester United su već pokazali interes za Bellinghama i očekuje se pravi rat za njegov potpis.

Cijeli svijet je očekivao da će Bellingham svoju karijeru nastaviti u Real Madridu jer su oni pokazali najveći interes za njega.

Ipak, u posljednje vrijeme sve više se počelo govoriti da će Liverpool već u januaru krenuti po Bellinghama jer žele veznog nogometaša što prije.

Obzirom da je u toku Mundijal, Bellingham mnogo vremena provodi sa igračima Liverpoola koji ga očito nagovaraju na transfer u njihov klub.

Tako je Bellingham često viđen u društvu Hendersona i Trenta Alexandera-Arnolda, te se vjeruje da ih je Klopp zadužio da ga nagovore da odabere Liverpool.

Čini se da je sa tom namjerom i uspio, jer se Real Madrid odlučio povući iz pregovora za njegovim dovođenjem nakon nekih informacija koje su dobili.

Još uvijek nije poznato kakve su to informacije, ali Real Madrid se povukao iz utrke za potpis Bellinghama i neće ponuditi 150 miliona eura za njegov potpis.

Službena priča je da ne žele da dovedu svoju finansijsku situaciju u lošu poziciju, ali obzirom da su bili glavni kandidat za njegov potpis teško je vjerovati u to.

Sada je Liverpool odjednom postao klub koji vodi u trci za potpis jednog od najvećih talenata na svijetu, te se očekuje da će upravo tamo nastaviti svoju karijeru.

Učitaj još novosti