01. 12. 2022 - 15:06
6 PRAVILA KOJA RONALDOVA DJECA MORAJU POŠTOVATI! Proslavljeni...
907
Shares
6 PRAVILA KOJA RONALDOVA DJECA MORAJU POŠTOVATI! Proslavljeni napadač ima VISOKE STANDARDE: Ovo moraju da rade kad pojedu SLATKIŠ!

ZAHTIJEVA POŠTIVANJE PRAVILA

6 PRAVILA KOJA RONALDOVA DJECA MORAJU POŠTOVATI! Proslavljeni napadač ima VISOKE STANDARDE: Ovo moraju da rade kad pojedu SLATKIŠ!

01. 12. 2022 - 15:06
0
Shares

Svaki roditelj želi najbolje za svoje dijete, pa ni Kristijano Ronaldo nije izuzetak, a samim tim, proslavljeni napadač ima i jako visoke standarde kada je vaspitavanje djece u pitanju.

Fudbaler je 2010. dobio svoje prvo dijete - sina Kristijana juniora, a nikada nije želio da otkrije identitet majke koja uopšte nije uključena u dječakov život. U junu 2017. godine Ronaldo je dobio i blizance Evu i Matea uz pomoć surogat majke, da bi u novembru iste godine dobio i kćerkicu Alanu sa izabranicom Georginom Rodrigez. U aprilu 2022. Georgina je na svijet donela još jedan par blizanaca - dječaka Anhela i djevojčicu Belu, ali je dječak nažalost preminuo ubrzo nakon rođenja.

U Netfliksovom dokumentarcu "I Am Georgina" slavni fudbaler naglasio je koliko je važno da pokaže djeci ljubav i blagost, te da ih nikada neće pritiskati da urade bilo šta. S druge strane, njegov sin trenira i po nekoliko sati dnevno, a Ronaldo je dodao u istom dokumentarcu da bi ovaj dječak mogao da postane sjajan fudbaler ako ostane posvećen sportu. Takođe on je od oca naučio da se tušira hladnom vodom i da ne jede brzu hranu.

Ronaldo i njegova djeca imaju zdrav, ali rigorozan način života

- Praktikujem visoko proteinsku hranu, sa puno zdravih ugljenih hidrata, žitarica od cijelog zrna, voća i povrća i izbjegavam slatkiše - opisao je jednom Portugalac svoju ishranu. Takođe, on nikada ne konzumira gazirana pića i pije puno vode dnevno, a ovaj način ishrane važi i za ostatak njegove porodice, piše Blic.

Ronaldova djeca vježbaju nakon što pojedu slatkiše

Uprkos striktno isplaniranoj ishrani, Ronaldova djeca s vremena na vrijeme mogu da uživaju u ponekoj poslastici. U avgustu 2016. Ronaldo je objavio snimak na kome tada 6-godišnji Ronaldo junior trči na traci za trčanje i govori:

- Pojeli smo sladoled, sada je vrijeme da vježbamo.

Ronaldo ulaže u školovanje svoje djece

Ronaldova djeca upisana su u prestižnu školu za "milionere" u Portugalu, koja važi za jednu od najboljih u zemlji, potvrdili su portugaski mediji ove godine.

Ronaldovoj djeci neophodan je ogroman prostor i privatnost

Ronaldova vjerenica Georgina u dokumentarcu je spomenula da je njihovoj porodici neophodan luksuz ne samo kod kuće, već i na putovanju.

- Treba nam puno soba, privatni bazen, lak pristup marini u kojoj može da pristaje manji brod i poveći komad zemlje kako ne bismo morali da napuštamo vilu ako želimo da izvedemo djecu u šetnju - rekla je ona.

Ronaldo sprovodi strog režim higijene u svojoj porodici

Ronaldova fizička aktivnost i ishrana nisu jedino što njegova deca moraju da prate, to se odnosi i na ličnu higijenu. Tako je jednom podijelio na Instagram snimak gdje provjerava da li su svi njegovi mališani oprali ruke prije jela.

Učitaj još novosti