06. 10. 2022 - 11:53
POKRENUTA PETICIJA DA SE HALAND IZBACI IZ PREMIJER LIGE: Već...
907
Shares
POKRENUTA PETICIJA DA SE HALAND IZBACI IZ PREMIJER LIGE: Već je prikupljeno više od 400.000 potpisa, a razlog je POTPUNI HIT!

TVRDE DA JE ROBOT

POKRENUTA PETICIJA DA SE HALAND IZBACI IZ PREMIJER LIGE: Već je prikupljeno više od 400.000 potpisa, a razlog je POTPUNI HIT!

06. 10. 2022 - 11:53
0
Shares

Nestvaran učinak Erlinga Halanda u dresu Mančester sitija prestravio je navijače protivničkih timova iz Premijer lige, pa su riješili da hitno preduzmu nešto po tom pitanju.

GUARDIOLA OTVORENO O MEGATRANSFERU KOJI SE UVELIKO NAJAVLJUJE: Tek sad će se sve zatresti

Kako bi sačuvali svoje timove od ove nezaustavljive gol mašine pokrenuli su zvaničnu peticiju da se Norvežanin izbaci iz lige, a razlog je urnebesan.

"Izbacite Halanda iz Premijer lige, jer je robot", naziv je peticije.

Da stvar bude još zanimljivija, već je prikupljeno više od 400 hiljada potpisa!

Ovaj fenomenalni norveški napadač igra nestvarno ove sezone. Postigao je 19 golova na 12 utakmica za Građane, od čega 14 u Premijer ligi, a čak tri puta je zabilježio i het-trik u ovom takmičenju.

U sredu je protiv Kopenhagena dva puta zatresao mrežu u prvom poluvremenu, pa ga je trener Gvardiola izveo iz igre poslije prvih 45 minuta kako bi bio odmoran za naredne mečeve.

Zanimljivo ovo nije ništa novo, pošto Haland godinama teroriše protivničke mreže. Naime, u poslednje tri sezone Norvežanin je u dresovima Red Bul Salzburga, Borusije Dortmund i sada Mančester sitija ukupno u svim takmičenjima postigao 103 gola na 99 utakmica. To znači da gotovo na svakih 80 minuta igre trese mrežu rivala.

Učitaj još novosti