06. 10. 2022 - 09:30
SAD SLIJEDI LOV NA CRISTIJANA: Asistirajući kao Modrić srušio...
907
Shares
SAD SLIJEDI LOV NA CRISTIJANA: Asistirajući kao Modrić srušio Messija. Vlahović mu čistio kopačke

LIGA PRVAKA

SAD SLIJEDI LOV NA CRISTIJANA: Asistirajući kao Modrić srušio Messija. Vlahović mu čistio kopačke

06. 10. 2022 - 09:30
0
Shares

Angel di Maria je na pragu 35. godine odigrao jednu od utakmica bogate i trofejne karijere te meč za povijest Juventusa i Lige prvaka. Njegov klub je nakon poraza u obje utakmice na startu grupne faze Lige prvaka (PSG i Benfica) morao u trećem kolu pobijediti Maccabi iz Haife. Zahvaljujući Di Marijinoj spektakularnoj partiji, to je i uspio (3:1).

Desnokrilni napadač Juventusa namjestio je sva tri gola njegove momčadi, dva Adrienu Rabiotu, a jedan Dušanu Vlahoviću. Prvi je igrač u povijesti Juvea koji je imao tri asistencije na jednom meču Lige prvaka. Srpski golgeter se slikovito poklonio asistentu tako što je nasred terena Juventusovog stadiona kleknuo pred njega i onda mu čistio kopačke.

Vlahović je to učinio zato što mu je Di Maria krasno namjestio gol. U kontri je primio loptu na centru i onda poput Luke Modrića, nekadašnjeg suigrača iz Reala, vanjskom stranom noge poslao navođenu loptu za Vlahovića, kojom je suparnike izbacio iz igre, a saigrača gurnuo samog pred golmana. UEFA je na društvenim mrežama ovu asistenciju nazvala nezaboravnom, piše Index.hr.

Di Maria je predstavom za pamćenje izveo još nešto nezaboravno. Hat-trickom asistencija pretekao je drugog argentinskog velemajstora. Lionel Messi je s 37 dodavanja pao na treće mjesto vječne liste najboljih dodavača najboljeg nogometnog takmičenja, a Di Maria se probio na drugo s jednim dodavanjem više. Ispred njega je sada samo Cristiano Ronaldo s 42 asistencije u LP-u. 

► KLIKNI OVDJE , OVDJE I OVDJE TE POGLEDAJ DI MARIJINE ASISTENCIJE ZA POVIJEST

Standings provided by Sofascore

 

Učitaj još novosti