06. 10. 2022 - 08:40
DOBIO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Luis Suarez nakon Mundijala...
907
Shares
DOBIO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Luis Suarez nakon Mundijala pravi novi veliki transfer

SELI U MLS?

DOBIO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Luis Suarez nakon Mundijala pravi novi veliki transfer

06. 10. 2022 - 08:40
0
Shares

Velika je bila pomama ovog ljeta za uslugama Luisa Suareza, koji je napustio Atletico Madrid. 35-godišnji Urugvajac na kraju je sve iznenadio odabirom kluba, odlučivši se za opciju gdje će sigurno biti standarni član prvih 11 te time dočekati Svjetsko prvenstvo u pravoj formi.

Odabrao je Nacional Montevideo, svoj matični klub iz Urugvaja, s kojim je potpisao ugovor do novembra, odnosno do odlaska u Katar. U devet utakmica koje je do sada odigrao postigao je četiri pogotka te dodao tri asistencije, što znači da je pred golom i dalje jednako opasan te da bi reprezentaciji trebao biti koristan. Iako, i on sam je svjestan kako je Darwin Nunez prvi izbor, dok bi on i Edinson Cavani trebali biti tu kao pomoć iskustvom i rutinom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luis Suárez (@luissuarez9)

Nekako se očekivalo da bi Svjetsko prvenstvo moglo biti i posljednje takmičenje za Suareza, ali to ipak nije tako. Naime, pojavila se informacija kako je sve dogovorio sa svojim idućim klubom, kojem će pristupiti nakon povratka iz Katra.

To je američki LA Galaxy, za koji će zaigrati u idućoj sezoni MLS-a, koja započinje krajem februara. Odnosno, trebao bi s momčadi odraditi pune pripreme.

Što se tiče njegove sadašnje forme, dostupne fotografije iz Urugvaja daju nam ne pretpostavku kako se Suarez malo opustio, odnosno da je tu pokoji kilogram viška. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luis Suárez (@luissuarez9)

Za njegovo dobro, ako nas fotografije ne lažu, bilo bi mu dobro da se toga do puta u Katar riješi. Jer koliko god on veliko ime bio, teško da će mu selekor dati priliku ako ne bude u stanju raditi promjenu na terenu, što je on svakako sposoban kad je u pravom izdanju.

Učitaj još novosti