05. 10. 2022 - 20:32
OPAAAAA, OVO BI MOGAO BITI TRANSFER LJETA: Salihamidžić sprema...
907
Shares
OPAAAAA, OVO BI MOGAO BITI TRANSFER LJETA: Salihamidžić sprema istinsku bombu u Minhenu!

ŽELJA JE LAUTARO MARTINEZ

OPAAAAA, OVO BI MOGAO BITI TRANSFER LJETA: Salihamidžić sprema istinsku bombu u Minhenu!

05. 10. 2022 - 20:32
0
Shares

Hasan Salihamidžić i rukovodstvo Bayerna za naredno ljeto spremaju istinsku transfer bombu.

Bayern silno želi dovesti još jednog vrsnog napadača u svoje redove. Trenutno nemaju nekog ko bi na adekvatan način zamijenio Roberta Lewandowskog, a brojna poznata lica se povezuju s Bavarcima.

Sadio Mane je stigao ovog ljeta, ali on nije klasični špic. Zato su Bavarci odlučni da dovedu klasičnu devetku, a prethodno su se ozbiljno povezivali s Harryjem Kaneom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Kane (@harrykane)

 Ipak, engleski napadač je vjeran Tottenhamu i male su šanse da ga dovedu u Minhen, ali jedno veliko ime bi ipak moglo obući dres najvećeg njemačkog kluba.

To je argentinski napadač Lautaro Martinez. Bayern je ozbiljno zainteresovan za 25-godišnjeg napadača i navodno će pokušati da ga dovede u svoje redove.

O interesu bavarskog velikana je za argentinske medije govorio Lautarov agent Alejandro Camano. Za TyC Sports je izjavio.

"Nisam iznenađen zbog vijesti o interesu Bayerna. Uvijek će biti takvih priča, ali on je trenutno fokusiran samo na Inter", rekao je Camano i otkrio je kako je njegov klijent odbio brojne ponude proteklog ljeta.

"Imali smo neke zaista lude ponude proteklog ljeta, ali donijeli smo odluku o ostanku u Interu. Ipak, u budućnosti je sve moguće", istakao je Camano.

Podsjećamo, Lautaro Martinez je član Intera postao 2018. godine. Stigao je iz argentinskog Racinga za gotovo 23 miliona eura.

Njegovo dovođenje ispostavio se kao pravi potez Nerazzurra. Lautaro je postao jedan od glavnih igrača tima za koji je odigrao 191 utakmicu uz 77 postignutih golova.

Najveći uspjeh svakako je osvajanje titule prvaka Italije 2021. godine kada je u tandemu s Lukakuom bio nezaustavljiv za protivničke odbrane.

Barcelona je ranije bila silno zainteresovana za njegove usluge, ali je ipak ostao na Meazzi. Čini se da ponudu Bayerna ne bi mogao tek tako odbiti...

Učitaj još novosti