05. 10. 2022 - 11:52
KAKAV JE OVO STROJ: Slikali ga u invalidskim kolicima, pisali...
907
Shares
KAKAV JE OVO STROJ: Slikali ga u invalidskim kolicima, pisali da umire, a onda je ušao u ring i pokazao kakva je zvijer (VIDEO)

Mike Tyson ne odustaje tako lako

KAKAV JE OVO STROJ: Slikali ga u invalidskim kolicima, pisali da umire, a onda je ušao u ring i pokazao kakva je zvijer (VIDEO)

05. 10. 2022 - 11:52
0
Shares

Prije nekoliko sedmica fotografija Mikea Tysona u invalidskim kolicima mnoge je šokirala, a potom su se pojavile priče da američki bokser ima ozbiljnih zdravstvenih problema.

Na društvenim mrežama prije nekoliko sedmica postala je hit fotografija Tysona u invalidskim kolicima, a ubrzo nakon toga pojavile su se špekulacije da on ima velikih zdravstvenih problema.

Čak su pojedini američki mediji objavljivali da se Tyson boji da bi uskoro mogao preminuti, ali je Tyson objasnio da to nije baš toliko ozbiljno kao što se piše po medijima.

"Imam išijas i s vremena na vrijeme imam taj problem. Kad se on pojavi, ne mogu ni govoriti! Hvala Bogu da je to jedini zdravstveni problem koji imam", rekao je Tyson.

Da je njegovo zdravlje sasvim u redu najbolje je pokazala Tysonova objava na Instagramu koja je oduševila njegove fanove, ali pokazala da je još uvijek u fantastičnoj formi iako ima već 56 godina.

Tyson je na Instagramu objavio video sa svog treninga i pokazao je da u ringu još uvijek ima zavidnu brzinu iako je duboko u šestoj deceniji života.

No, ono što je posebno oduševilo mnoge jeste što Tyson i dalje i ma nevjerovatnu snagu u svojim udarcima, a njegovom sparing partneru na ovom treningu sigurno nije bilo lako.

Iako je davno završio svoju karijeru očito je da nekadašnji prvak teške kategorije ne može bez boksa. Svakodnevno trenira i mnogi kažu da bi bez problema još uvijek mogao da odradi neki meč.

Njegov video na Instagramu je dobio skoro milion lajkova i čak 20.000 komentara oduševljenih fanova koji su sretni što se Tyson dobro osjeća i što je ovaj video pokazao da je i dalje prava zvijer u ringu.

Učitaj još novosti