04. 10. 2022 - 14:56
KAKVA JE OVO ZVIJER: Hulk skinuo majicu i krenuo u...
907
Shares
KAKVA JE OVO ZVIJER: Hulk skinuo majicu i krenuo u svlačionicu, a žene u tunelu počele vrištati od sreće

PONOSNO POKAZAO MIŠIĆE

KAKVA JE OVO ZVIJER: Hulk skinuo majicu i krenuo u svlačionicu, a žene u tunelu počele vrištati od sreće

04. 10. 2022 - 14:56
0
Shares

Iskusni brazilski fudbaler Hulk uvijek je bio prepoznatljiv po svojim mišićima.

Hulk je već godinama jedan od fudbalera koji najviše vodi brigu o svom tijelu jer dosta vremena provodi u teretani, a na njegovom izgledu se to odlično vidi.

Ovaj Brazilac je pored mišićavog tijela poznat i po nevjerovatnom udarcu lijevom nogom i mnogi i danas misle da je Hulk imao odličan potencijal da ostvari dosta veću karijeru.

S odličnim igrama počeo je dok je bio u Portu i kada su očekivali iskorak i veliki transfer on je sve šokirao odlaskom u Zenit. U ruskom klubu je bio najplaćeniji igrač i nosio je dres ovog tima četiri godine.

Hulk je u Zenitu uspio da ostavi veliki trag i opravdao je transfer koji je iznosio tada čak 40 miliona eura.

No, jedna situacija se posebno pamti dok je Hulk nastupao za ruski klub. Kakve mišiće je imao najbolje pokazuje video koji je nastao prije nekoliko godina kada je Hulk ušao u tunel i prošao pored navijačica protivničke ekipe, piše Sportsport.ba.

Hulk je skinuo majicu sa zagrijavanja dok je ulazio u tunel, a djevojke nisu mogle da sakriju oduševljenje s onim što vide.

Navijačice ovog ruskog kluba su jednostavno ostale bez riječi kada je Hulk skinuo majicu što najbolje pokazuje koliko su oduševljene bile, a ovaj video je i danas hit na društvenim mrežama.

Nakon četiri sezone u Zenicu Hulk je neočekivano tada otišao u Kinu i potpisao je za Shanghai SIPG koji ga je platio čak 55 miliona eura.

Kada je zaradio dovoljno novca da se više ne mora brinuti vratio se prošle godine u Brazil i igra trenutno za Atletico Mineiro.

Hulk je u karijeri igrao za Sao Paulo, Vitoriju, Kwasaki, Sapporo, Tokyo Very, Porto, Zenit, Shanghai i Atletico Mineiro. Treba istaći i da je za reprezentaciju Brazila odigrao 49 utakmica i zabio je 11 golova.

Učitaj još novosti