02. 10. 2022 - 21:50
TEN HAG OTKRIO ZAŠTO RONALDO DANAS NIJE IGRAO: " Ronalda nisam...
907
Shares
TEN HAG OTKRIO ZAŠTO RONALDO DANAS NIJE IGRAO:

TEN HAG OTKRIO ZAŠTO RONALDO DANAS NIJE IGRAO: " Ronalda nisam uveo u debaklu protiv Cityja jer poštujem velikana "

02. 10. 2022 - 21:50
0
Shares

Katastrofu je doživio Manchester United u gradskom derbiju kod Manchester Cityja. Guardiolina momčad pobijedila je 6:3, ali to je rezultat koji laska Unitedu. Gosti su naime dva gola postigli u zadnjih pet minuta, kada je već odavno sve bilo gotovo, a domaćini imali pet golova prednosti.

Unitedov debakl donio je intrigantnu priču oko onog koji nije igrao u njemu. To je as s 338 nastupa i 143 gola za klub s kojim je osvojio sve i u kojem se proslavio. Cristiano Ronaldo je cijelu blamažu svog kluba prosjedio na klupi i premda je Erik ten Hag iskoristio svih pet zamjena, nije uveo legendu, ali jest Anthonyja Martiala, koji je zabio ona dva nebitna gola na kraju, koji su mu prvi nakon godinu dana.

Unitedov trener ovako je objasnio zašto je Ronaldu pretpostavio Martiala: "Nisam htio u igru uvesti Ronalda iz poštovanja prema Cristianu i njegovoj velikoj karijeri. Drugi razlog je što sam htio uvesti Martiala jer mu trebaju minute, ali ne želim tako to isticati." 

Ronaldo je ove sezone kod novog trenera igrao svih šest prvenstvenih utakmica do gradskog derbija, ali samo jednu od spomenutih je bio prvotimac. 

Učitaj još novosti