04. 09. 2022 - 09:27
1 DETALJ OTKRIO ISTINU: Bahati i prepotentni Mbappe u...
907
Shares
1 DETALJ OTKRIO ISTINU: Bahati i prepotentni Mbappe u svlačionici PSG-a poštuje samo jednog čovjeka!

1 DETALJ OTKRIO ISTINU: Bahati i prepotentni Mbappe u svlačionici PSG-a poštuje samo jednog čovjeka!

04. 09. 2022 - 09:27
0
Shares

Kylian Mbappe je odlično otvorio novu sezonu u Francuskoj sa sedam golova u pet utakmica.

Sjajne Mbappeove partije na terenu prolaze u sjeni njegovog ponošanja, reakcija, te odnosa sa drugim zvijezdama u svlačionici PSG-a. Generalni dojam je i da nije omiljen među saigračima.

Proteklih sedmica dosta je prljavog veša isplivalo na površinu. Pred kamerama i na terenu to izgleda sve idilično, ali realnost je drugačija. Barem tako tvrde francuski mediji.

Poznato je da francuski star nema previše prijatelja u svlačionic, ali izgleda da od svih saigrača istinski cijeni i poštuje samo jednog čovjeka.

Riječ je o Sergiju Ramosu, prekaljnom defanzivcu i bivšem kapitenu Reala koji je na odličan način držao pod kontrolom svlačionicu Kraljeva.

Name, Mbappe je nakon fantastičnog gola Nantesu uradio nešto što do sada nije ove sezone. To je bio jasan signal da Ramosa smatra "starijim bratom".

Šta se desilo pogledajte OVDJE..

Poslije gola je 23-godišnjak otčao u zagrljaj znatno starijem Ramosu koji je svog mlađeg kolegu dočekao sa oduševljenjem.

Od ranije postoje snimci kako se Ramos i Mbappe odlično zabavljaju i na treningu PSG-a što je još jedan znak da njih dvojica imaju poseban odnos.

Pogledajte OVDJE

Ramos u ulozi mirotvorca

Kada je došlo do konflikta između Mbappea i Neymara poslije meča protiv Montpelliera tada je Ramos stupio na scenu te smirio strasti u svlačionici.

Ovaj 36-godišnjak je očigledno znao upotrijebiti prave riječi koje su djelovale na Mbappea jer bez obzira na svoju bahatost i prepotentnost sada na terenu djeluje mnogo smirenije.

Ramos je dugo godina bio lider u svlačionici Španije i Real Madrida, a tako je očigledno i u PSG-u bez obzira što oko ruke ne nosi kapitensku traku.

Učitaj još novosti