24. 06. 2022 - 15:49
Dok drugi odmaraju, on trenira jače nego ikad: Sjajna...
907
Shares
Dok drugi odmaraju, on trenira jače nego ikad: Sjajna transformacija veziste Uniteda

Dok drugi odmaraju, on trenira jače nego ikad: Sjajna transformacija veziste Uniteda

24. 06. 2022 - 15:49
0
Shares

Trenutno je sezona godišnjih odmora za sve elitne svjetske nogometaše, no vezista Manchester Uniteda Scott McTominay vrijedno trenira kako bi što prije zaboravio užasnu sezonu na klupskom planu koja je iza svih igrača s Old Trafforda.

Navijači su nezadovoljni, igrači totalno van forme. To je bilans Manchester Uniteda nakon jedne od najgorih sezona u posljednjih nekoliko decenija.

U toku su godišnji odmori i svakodnevno gledamo fotografije s egzotičnih destinacija na kojima uživa velika većina nogometaša. Međutim, takva situacija nije kod Scotta McTominaya.

Mladi vezista Manchester Uniteda jedna je od rijetkih tački u klubu koja može dobiti zadovoljavajuću ocjenu za prošlu sezonu, a očigledno je da McTominay želi još bolje i jače ući u narednu, pa se sprema u teretani.

Slika OVDJE

Škotski reprezentativac je objavio fotografiju s prijateljem iz teretane i na prvi pogled je evidentna fantastična tjelesna transformacija. McTominay je uz treninge postigao vrlo zavidnu fizičku formu.

McTominay iza sebe ima sezonu u kojoj je odigrao čak 45 utakmica u svim takmičenjima. Ipak, nakon naporne sezone posvetio se treninzima i nada se da će naredne biti još bolji kako bi bio lider oporavka slavnih Crvenih đavola.

Učitaj još novosti