23. 06. 2022 - 14:17
BUUUUUM, BIĆE OVO JEDAN OD NAJVEĆIH TRANSFERA LJETA: Bale se...
907
Shares
BUUUUUM, BIĆE OVO JEDAN OD NAJVEĆIH TRANSFERA LJETA: Bale se pojavio na prozivci u novom klubu

VRLO JE BLIZU POTPISA ZA KARDIF

BUUUUUM, BIĆE OVO JEDAN OD NAJVEĆIH TRANSFERA LJETA: Bale se pojavio na prozivci u novom klubu

23. 06. 2022 - 14:17
0
Shares

Fudbaler Garet Bejl došao je na prozivku Kardifa, javljaju velški mediji. Još prije par dana pojavila se informacija da bi doskorašnji fudbaler Real Madrida mogao da se vrati u domovinu, a sada je izgleda na korak do toga.

Bejl je u "Glamorgan centru" boravio i kod fizioterapeuta nacionalnog tima, ali je iskoristio priliku i da razgovara sa čelnicima Kardifa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gareth Bale (@garethbale11)

Velšanin zvanično nije još uvijek ništa potpisao sa ovim drugoligašem, ali nije isključeno da se i to uskoro desi. Nema sumnje da će u slučaju pozitivnog dogovora Kardif jedva čekati da objavi vijest. Ofanzivac bi uprkos poznim igračkim godinama bio veliko pojačanje za taj klub.

Bejlu se dopada ideja da se konačno vrati u rodni Vels jer se finansijski obezbjedio, ali ni igrački nema više nekih visokih ambicija poslije osvajanja Lige šampiona sa Realom, tvrde ostrvski mediji.

Ni to što se Kardif takmiči u Čempionšipu mu ne predstavlja problem. Sada mu je najbitnije da konstantno igra kako bi bio u dobroj formi za Svjetsko prvenstvo koje počinje krajem novembra u Kataru.

Vels je prvi put poslije 1958. godine izborio učešće na Mundijalu, što mnogo znači čitavoj naciji, a Bejl kao kapiten želi da pomogne reprezentaciji što je moguće više, tako da mu je to jedina preokupacija trenutno što se fudbala tiče.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gareth Bale (@garethbale11)

Bejl je već godinama omiljena ličnost u Velsu, a ukoliko odluči da sada potpiše za Kardif nema sumnje da će postati nacionalni heroj.

(Sportklub)

Učitaj još novosti