05. 01. 2022 - 08:17
Newcastle krenuo u neviđenu ofanzivu, nakon Trippiera dovodi...
907
Shares
Newcastle krenuo u neviđenu ofanzivu, nakon Trippiera dovodi još jednu VELIKU ZVIJEZDU,  PSG otima Barcinu zvijezdu bez odštete?

FUDBALSKA PIJACA

Newcastle krenuo u neviđenu ofanzivu, nakon Trippiera dovodi još jednu VELIKU ZVIJEZDU, PSG otima Barcinu zvijezdu bez odštete?

05. 01. 2022 - 08:17
0
Shares

Prijelazni rok u najjačim evropskim ligama je započeo i sigurno nas očekuje mnoštvo iznenađenja. Za početak dana, donosimo vam nekoliko novosti.

Afrički kup nacija kreće za 5 dana i većina klubova će za vrijeme trajanja tog prvenstva ostati uskraćeni za neke od najboljih igrača koji će igrati za svoje reprezentacije.

Jedna od ekipa koja će biti najviše oštećena jeste Liverpool što Jurgen Kloppa stavlja na velike muke. On će ostati uskraćen za Sadio Manea i Mohamed Salaha, 2 udarne igle. Senegal i Egipat su jedni od favorita turnira i sigurno da bi Klopp mogao biti uskraćen za njivoe usluge sve do kraja prvenstva. Upravo zbog toga Klopp želi na Anfield dovesti novog igrača i to ne bilo kakvog. Više o tome čitajte OVDJE.

Newcastle će biti vrlo aktivan, već su dogovorili dolazak Kierana Trippiera iz Atletica, a portal 90min piše da bi Gabriel Barbosa Gabigol mogao također ih pojačati. Brazilski napadač igra za Flamengo, a sada bi se ponovno htio okušati u Europi. Nakon što se nije baš proslavio, pogotovo u Interu.

Goal piše da Chelsea planira sljedećeg ljeta dovesti Monacovog veznjaka Aureliena Tchouamenija. Taj transfer prvak Europe ostavlja za ljeto jer u januarskom roku mora uložiti u odbranu koja je uništena povredama.

Mundo Deportivo donosi da je PSG zainteresiran za Ousmanea Dembelea iz Barcelone. Navodno su igrač i klub u stalnom kontaktu. Dembeleu ovog ljeta završava ugovor u Barceloni, a zasad se ne uspijevaju dogovoriti o novom.

Učitaj još novosti