03. 12. 2021 - 08:08
"Vlahović se ISTO HRANI kao Novak Đoković" Procurio TAJNI...
907
Shares

"Vlahović se ISTO HRANI kao Novak Đoković" Procurio TAJNI recept fudbalera: Izbjegava JEDNU NAMIRNICU, a evo šta je primarno u njegovoj ishrani

03. 12. 2021 - 08:08
0
Shares

Dušan Vlahović je jedan od najboljih napadača na svijetu trenutno i najbolji strijelac Serije A, a sve je to došlo predanim radom.


U njemu mu je među ostalim pomogao i lični kondicioni trener Stefan Ilić sa kojim već duže sarađuje.

Ilić je sada otkrio neke od detalja rada sa Vlahovićem, koji bi uskoro mogao da postane član Arsenala!

- Nije lako raditi sa takvim igračem. Vlahović je veliki profesionalac. Trenutno radimo na planu i programu njegove ishrane. Ne smijem otkrivati šta tačno jede, ali kao i u svakom trkačkom sportu ishrana treba da se bazira na biljnim proizvodima, meso treba izbjegavati. Novak i Vlahović imaju sličan program ishrane. Cijela ova priča oko Vlahovića nije neki fenomen. Mislim da je to sasvim normalno i to je rezultat velikog truda. Vlahović je kad pogledamo statistiku 2019. na 2020. postigao šest golova, a 2020. na 2021. već 21 gol. Mislim da će biti sve bolji - rekao je Ilić za "Kurir TV".

Trener je otkrio i kakav je Vlahović privatno.


- Lijepo je raditi sa njim jer je veliki profesionalac. Imamo prijateljski odnos. Ne ponaša se kao "zvijezda". Skromnost vodi do uspjeha. Tako savjetujemo i Vlahovića. Ove godine se nezaslužno nije našao na dodjeli za najboljeg mladog igrača na svijetu i to je vrlo neprofesionalno sa strane FIFA. Ono što izdvaja Vlahovića od drugih igrača je posvećenost svom timu. Preporučio bih mu da uvede i sportskog psihologa u svoj tim.

Učitaj još novosti