30. 11. 2021 - 12:58
BOMBETINA Zvijezda Manchester Uniteda ima veliku želju da...
907
Shares
BOMBETINA Zvijezda Manchester Uniteda ima veliku želju da obuče dres Barcelone. Želi otići u januaru, novac neće biti problem!

CAVANI NAVODNO ŽELI NA NOU CAMP

BOMBETINA Zvijezda Manchester Uniteda ima veliku želju da obuče dres Barcelone. Želi otići u januaru, novac neće biti problem!

30. 11. 2021 - 12:58
0
Shares

Edinson Cavani navodno želi igrati pod vodstvom legende Barcelone Xavija na Camp Nou i bio je otvoren za odlazak iz Manchester Uniteda u januaru.

34-godišnji napadač Uniteda impresionirao je tijekom svoje debitantske sezone na Old Traffordu. Zabio je 17 golova i upisao 10 asistencija u 40 nastupa.

Cavani, kojemu će ugovor isteći u ljeto 2022., ove sezone ima manju minutažu i uspio je zabiti samo jedan gol u osam nastupa.

Xavi nestrpljivo želi pojačati poziciju napadača usred neizvjesnosti oko Sergija Aguera, čija je igračka karijera dovedena u sumnju zbog srčanog problema.

Prema Mundo Deportivu, Cavani je identificiran kao meta koja bi mogla pomoći sa nedostatkom golova u Barceloni ove sezone.

Također se navodi da bi Cavani rado nosio dres Barcelone i da bi mogao potpisati za klub iz La Lige u januaru.

Španjolski list dodaje da izvori ‘bliski igraču’ tvrde da bivša zvijezda PSG-a i Napolija vidi Barcelonu kao veliki izazov.

A igranje na Camp Nouu bio bi ‘šlag na torti’ Cavanijeve klupske karijere.

Cavani, koji je produžio ugovor s Unitedom još u maju, ‘suosjeća s njihovim finansijskim poteškoćama i novac ne bi bio problem za njegov transfer.

Učitaj još novosti