30. 11. 2021 - 14:08
Kuha se TRANSFER KARIJERE sjajnog Danija Olma: Sastanak u...
907
Shares
Kuha se TRANSFER KARIJERE sjajnog Danija Olma: Sastanak u Madridu, Dinamo prezadovoljno trlja ruke

VRAĆA SE NA NOU CAMP?!

Kuha se TRANSFER KARIJERE sjajnog Danija Olma: Sastanak u Madridu, Dinamo prezadovoljno trlja ruke

30. 11. 2021 - 14:08
0
Shares

Barcelona je još uvijek vrlo zainteresirana za Danija Olma, veznjaka Leipziga i španskog reprezentacije koji je ime stekao u zagrebačkom Dinamu, kamo je kao tinejdžer stigao iz Barcelone.

Krajem ljetnom prijelaznog roka spekuliralo se da bi Barca u posljednjim trenucima mogla dovesti Olma. Nije se dogodilo, ali SER Catalunya tvrdi da je katalonski klub i dalje zainteresiran za Olma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dani Olmo (@daniolmo7)

Navodno je za kraj sedmicezakazan sastanak šefova Barce na Camp Nouu, a na kojem će se analizirati mogućnost Olmova transfera već ove zime.

Katalonski radio tvrdi da je Olmov agent Juanma Lopez već porazgovarao o ovome s Barcinim sportskim direktorom Mateuom Alemanyjem. Navodno su se nedavno vidjeli u Madridu kada je Barca igrala protiv Rayo Vallecana.

Na tom sastanku Alemany je potvrdio Olmovu agentu da ga još uvijek čvrsto želi dovesti u Barcu. No Olmo će se morati prilagoditi Barcinim finansjskim uvjetima.

Muno Deportivo piše da neće biti problema dogovoriti se s Olmom oko finansijskih uvjeta, ali teško da će se to moći dogoditi nazimu. To je Olmo već saopćio čelnicima Barcelone.

Leipzig je ljetos tražio 75 miliona eura. Ako je to istina, može se pretpostaviti da ni u zimskom prijelaznom roku neće tražiti puno manje.

Nijemci računaju na Olma do kraja sezone i tvrde da ga ne namjeravaju prodavati u zimskom prijelaznom roku. U prijevodu, to znači kako će teško smanjiti potraživanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dani Olmo (@daniolmo7)

Za Barcu je 75 miliona eura previše u ovom trenutku, zna se da Katalonci imaju velikih finansijskih problema, ali se nadaju da će se Nijemci smekšati na kraju sezone i smanjiti potraživanja.

Puno realniji ishod je Olmov transfer u ljetnom prijelaznom roku. U svakom slučaju, Dinamo s nestrpljenjem očekuje rasplet jer ima pravo na pozamašan postotak od prodaje...

Učitaj još novosti