24. 10. 2021 - 23:39
15 PUTA MI SE DESILO DA U JEDNOM DANU IZGUBIM MILION DOLARA!...
907
Shares
15 PUTA MI SE DESILO DA U JEDNOM DANU IZGUBIM MILION DOLARA! Mračna tajna Čarlsa Barklija: Nije kocka problem, ja sam IDIOT

LEGENDARNI NBA AS

15 PUTA MI SE DESILO DA U JEDNOM DANU IZGUBIM MILION DOLARA! Mračna tajna Čarlsa Barklija: Nije kocka problem, ja sam IDIOT

24. 10. 2021 - 23:39
0
Shares

Legendarni NBA košarkaš Čarls Barkli otkrio je zanimljive dogodovštine iz svoje karijere.

Barkli je priznao da je ranije imao ozbiljan problem sa kockom i da je na pokeru gubio ogroman novac.

"Uzbudljivo je da se osvaja novac. Slušam ljude kako pričaju da vole akciju, ali ne. Ja zapravo volim novac. Uvijek je bezveze kad gubite, ali je dobro kada pobjeđujete", rekao je Barkli.

On je otkrio da je ranije igrao na velike uloge, ali da to više ne radi.

"Ono što sam uspio s kockanjem je što sam promijenio mentalitet. Ne pokušavam da osvojim mnogo novca, vež samo da pobijedim. Vjerovatno sam četiri ili pet puta osvojio milion dolara na kocki za dan. Ali sam izgubio mnogo više miliona za dan", iskren je slavni as.

"Bar 10-15 puta sam izgubio milion dolara za dan. Nisam siguran tačno, jer govorimo o osamdesetima. Naravno da je to otišlo predaleko u jednom momentu i na dvije godine sam prestao".

Barkli je priznao da su mu prijatelji otvorili oči, piše Mondo.

"Pričao sam sa svojim prijateljima i oni su mi rekli: 'Kockanje nije tvoj problem, ti si samo idiot.' Pitao sam šta to znači, a oni su mi rekli da su bili sa mnom za istim stolom i da sam bio po 500-600 hiljada u plusu, ali nisam htio da odustanem jer sam htio da uzmem bar milion dolara", otkriva NBA legenda.

Učitaj još novosti