18. 10. 2021 - 20:44
Ova fotka je uništila karijeru jedne od najljepših...
907
Shares
Ova fotka je uništila karijeru jedne od najljepših atletičarki: Evo kako danas izgleda

ALISON STOUK

Ova fotka je uništila karijeru jedne od najljepših atletičarki: Evo kako danas izgleda

18. 10. 2021 - 20:44
0
Shares

Bila je jedna od najtalentovanijih skakačica s motkom, ali joj je rana slava koju je dobila zbog pogrešnih pobuda, uništila karijeru dok je imala tek 18 godina. Danas je Alison Stouk van sporta, udata za poznatog golfera sa kojim čeka dijete, ali je njena sportska epizoda ostala itekako poznata.

Naime, dok se takmičila na koledž turnirima u Americi u atletici, gdje je nastupala u disciplini skok s motkom, jedan fotograf je napravio nekoliko fotografija koje su tek nakon godinu dana postale viralne.

U momentu kada je uslikana, Alison je imala 17 godina, a u momentu kada su njene fotke preplavile internet, tek je bila punoljetna. Ta fotografija joj je umalo uništila život.

Sa 16 godina je imala rekordan skok u istoriji među vršnjakinjama u Americi, ali nakon što su isplivale njene fotografije širom interneta, nikoga više nije interesovalo kakve rezultate ima i koliko je talentovana.

Sportski bloger Met Aford je u svom blogu objavio fotografiju Alison Stouk uz neprikladan komentar - aludirajući na godine Alison Stouk, koja je tek postala punoljetna u momentu kada je fotografija objavljena.

alison-stouk-830x0

.

profimedia-0021417761-830x0

Foto: Jonathan Alcorn / Zuma Press / Profimedia

Čak je i fotograf koji je uslikao Alison bio zabrinut, želio je da tuži blogera da povuče i obriše fotografiju, ali je već bilo kasno, jer se ona masovno proširila na internetu, a ime Alison Stouk bilo je u tom momentu najtraženiji pojam na internetu.

Stranci su je zatrpavali porukama da im šalje slike, nikoga više nije interesovalo kako napreduje njena karijera i svima je glavni fokus bilo njeno tijelo.

Na kraju je jedva dočekala kraj školovanja, čekala je ponude skauta za talente, ali je na kraju prokrčila svoj put, piše Telegraf. Pokušala je tokom studiranja da se vrati na nivo kakav je pokazivala u juniorskim danima, pokušala je čak i da se izbori za Olimpijske igre 2012. godine, ali nije imala uspjeha.

Na kraju je 2015. godine odlučila da se posveti modelingu i postala je zaštitno lice za neke od najjačih brendova koji proizvode sportsku opremu, takođe je postala partner GoPro-a...

Tokom 2017. godine upoznala je Ričija Faulera, poznatog golfera, sa kojim je ušla u ozbiljnu vezu, koja je 2020. godine krunisana brakom, a sada je u drugom stanju i čekaju proširenje porodice.

alison3-830x0

.

alison-830x0S

Foto: Instagram.com/allisonstokke

Učitaj još novosti