15. 11. 2022 - 16:31
KOMENTARI SAMO SIPAJU! Georgina pokazala kako je ukrasila...
907
Shares
KOMENTARI SAMO SIPAJU! Georgina pokazala kako je ukrasila božićno drvce, ali svi su samo buljili u njenu prekratku haljinu

INSTAGRAM

KOMENTARI SAMO SIPAJU! Georgina pokazala kako je ukrasila božićno drvce, ali svi su samo buljili u njenu prekratku haljinu

15. 11. 2022 - 16:31
0
Shares

Cristiano Ronaldo nalazi se ovih dana u centru pažnje fudbalske javnosti zbog svega što mu se dešava u Manchester Unitedu, a na trenutak su svi zaboravili na te probleme kada je njegova izabranica Georgina Rodriguez objavila video na Instagramu.

Ronaldo se vratio u Portugal sa svojom porodicom prije nekoliko dana, a Georgina će s njim sigurno putovati i u Katar gdje će ga podržavati na Svjetskom prvenstvu.

Oni su zajedno već nekoliko godina i imaju petoro djece, a jasno je da je Georgina itekako uspjela da osvoji njegovo srce i da se skrasi s njim.

Nakon što je počela da se zabavlja s Ronaldom njen život se u potpunosti preokrenuo. No, ona je popularnost znala da iskoristi i pokazala se kao odlična osoba za biznis.

Na Instagramu je prati skoro 40 miliona ljudi i tu Georgina "masno" naplaćuje svaku sponzorsku objavu i zarađuje godišnje ogroman novac samo od stvari koje objavi na društvenim mrežama.

Tako se još jednom jedna njena objava našla u centru pažnje koja se pojavila sinoć na Instagramu, ali niko previše i nije obratio pažnju o čemu se radi.

To je ponajviše zbog činjenice da se Georgina pojavila u ovom videu u dosta izazovnom izdanju, a svim su samo gledali u njenu prekratku haljinu kojima je ponosno istakla svoje atribute.

OVDJE pogledajte taj video.

Iako se porodila tek prije nekoliko mjeseci pokazala je da je njeno tijelo u skoro savršenom stanju i da sada ima bolju liniju nego ikada prije.

Ovaj video je dobio preko 750.000 lajkova i ogroman broj komentara, a mnogi su pohvalili Georginu da izgleda zasta sjajno.

Učitaj još novosti