15. 10. 2021 - 22:26
Prije četiri godine postao je drugi najskuplji igrač u...
907
Shares
Prije četiri godine postao je drugi najskuplji igrač u povijesti Barce, a sad bi mogao otići – besplatno

Transfer groznica

Prije četiri godine postao je drugi najskuplji igrač u povijesti Barce, a sad bi mogao otići – besplatno

15. 10. 2021 - 22:26
0
Shares

Kada je Ousmane Dembele u ljeto 2017. iz Borussije Dortmund za velikih 135 milijuna eura stigao na Camp Nou, očekivanja su, jasno, bila izrazito velika. Danas, četiri godine kasnije, francuski krilni napadač navijačima je Barce više poznat po svojim ozljedama, nego po predstavama koje je pružao u dresu Blaugrane.

Klub je u nikad većim financijskim problemima, nisu mogli zadržati Messija i možda je upravo ovdje ležala prilika Dembeleu da se proba ponovno probiti do prvih 11 kod Ronalda Koemana. Međutim, sada je i sam postao žrtva krize u katalonskom velikanu.

Naime, kako piše talijanski novinar Matteo Moretto, postoji velika mogućnost da se Barca i Dembele, kojemu ugovor ističe na ljeto, ne dogovore oko nastavka suradnje i njihova “sedmica” postane slobodan igrač. Trenutno nema nikakvog dogovora između dvije stranke, a klub želi uštedjeti na njegovoj plaći.

Dembele je prema Transfermarktu u 118 nastupa za Barcelonu zabio 30 golova i dodao 21 asistenciju. Povremeno igra i za reprezentaciju Francuske.

 

Učitaj još novosti