06. 10. 2021 - 17:06
OVE SRPSKE LJEPOTICE SU UDATE ZA SPORTISTE MILIONERE: Jedna je...
907
Shares
OVE SRPSKE LJEPOTICE SU UDATE ZA SPORTISTE MILIONERE: Jedna je u Indiji ostvarila BOLIVUDSKI SAN, plivaju u LUKSUZU I PARAMA (FOTO)

OD NATAŠE STANKOVIĆ DO ANE IVANOVIĆ

OVE SRPSKE LJEPOTICE SU UDATE ZA SPORTISTE MILIONERE: Jedna je u Indiji ostvarila BOLIVUDSKI SAN, plivaju u LUKSUZU I PARAMA (FOTO)

06. 10. 2021 - 17:06
0
Shares

U sportskom svijetu veliki je broj Srpkinja koje su se udale za svjetski poznate sportiste i otisnule se u razne dijelove svijeta. Sada žive bezbrižnim životom u ogromnim vilama i baškare se na luksuznim jahtama. Putovale su širom svijeta gdje su i upoznale svoje jače polovine. Neke su i te kako poznate srpskoj javnosti, dok za druge rijetko ko da je čuo.

NUDIO JOJ MILION DOLARA DA POBACI, A SADA JE SINU DAO SRPSKO IME: Kako je srpska Kim Kardašijan upecala veliku NBA zvijezdu!

NATAŠA STANKOVIĆ

NA KRAJU SE SVE IPAK SAZNA: Mateus i Anastasija u ljubavnom vrtoglu, sve je otkriveno! Već je našao novu (FOTO)

Jedna od njih je i Nataša Stanković. Ova 29-godišnja djevojka iz Požarevca je model, glumac i dens plesačica, a svoje snove je ostvarila 2012.godine kada je otišla u daleku Indiju da ostvari svoj bolivudski san. Počela je da radi kao model za razne poznate brendove i tako je krenula da stiče popularnost u Indiji.

ZBOG KILAŽE NAPUSTILA TENIS, A ONDA U REKORDNOM ROKU SMRŠALA 53 KG: Ovo je dijeta JELENE DOKIĆ (JELOVNIK)

2742585-88-ff-1

FOTO: INSTAGRAM

Debitovala je u bolivudskom filmu "Satyagraha" 2013. Njen muž je jedan od najplaćenijih kriket igrača u Indiji Hardik Panđa. Njegova vrijednost se procenjuje na 1,5 miliona dolara. Oni su se vjenčali prošle godine u toku karantina zbog pandemije korona virusa, a prije nešto više od godinu dana dobili su i sina Agastja, piše Kurir.

2742583-iii-ff

FOTO: INSTAGRAM

DANIJELA RAJIĆ

Srpkinja koja je takođe odlučila da okuša sreću u bijelom svijetu je i Danijela Rajić. Ona je rođena u SAD-u u Kvinsu, u Njujorku, a svojevremeno je radila kao go-go igračica na Floridi. Tamo je i upoznala sadašnjeg supruga, poznatu američku NBA zvijezdu Pola Džordža koji trenutno igra za Los Anđeles Kliperse. Njihova veza traje još od 2013.godine i prilično je turbulentna. Naime, Danijela je sa košarkašem ostala u drugom stanju, a pošto je on negirao da je otac djeteta, Srpkinja ga je tužila sudu. Kada je Rajićeva rodila djevojčicu Oliviju 2014.godine, urađen je DNK test i potvrđeno je da je Pol Džordž ipak roditelj malene djevojčice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul George (@ygtrece)

Kako su mediji prenosili tada, Danijela je podnijela novu tužbu i to zbog navodne priče da joj je košarkaš nudio milion dolara da abortira. Ni Pol Džordž nije sjedio skrštenih ruku, pa je uzvratio tužbom, jer je želio da bude staratelj Oliviji. Nakon suđenja, Danijela Rajić i NBA košarkaš su ipak našli zajednički jezik i nastavili su svoju vezu. U međuvremenu, njih dvoje su dobili i drugu kćerku koja je dobila ime Nataša 2017. godine. A od skoro su i bogatiji za još jednog člana, ovoga puta sina, kome se dali pravo srpsko ime - Vuk. Ko zna, možda i budućeg igrača košarkaške reprezentacije Srbije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul George (@ygtrece)

MARIJANA MATEUS

Još jedna u nizu naših žena koja je osvojila srce "dobrostojećih" ljudi iz svijeta sporta je i Marijana Mateus. Poznata modna dizajnerka ovdašnjoj javnosti je poznata kao sada već bivša supruga Miodraga Kostića Koleta, a potom je uplovila i u bračne vode sa poznatim fudbalskim trenerom Lotarom Mateusom.

marijana-mateus-2-830x0

Sa biznismenom Kostićem ima troje djece, Dajanu, Aleksandra i Anđelu Kostić. U braku su bili od 1990. do 1999. godine, kada je Marijana odlučila da stavi tačku na brak jer ju je prema njenim rečima bivši suprug varao. Novi brak formirala je sa fudbalskim trenerom Lotarom Mateusom 2003. godine, koji je u tom periodu uveo Partizan u Ligu šampiona. Marijana je i ovaj brak navodno okončala zbog prevare Mateusa sa manekenkom Kristinom Lilijanom. Modna dizajnerka je nedavno proslavila 50.rođendan u Budimpešti gdje trenutno boravi.

marijana-mateus-12-830x0

SLAVICA EKLSTON

Buran ljubavni život nekadašnjeg vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona, obilježila je i romansa sa Srpkinjom Slavicom Eklston, djevojačko Radić. Srpski top model je bio razlog prvog Eklstonovog razvoda, pošto je Berni napravio vanbračno dijete 28 godina mlađoj ženi, tada Armanijevom modelu. Tada se rodila Tamara Eklston, a četiri godine kasnije i treće Bernijevo dijete - Petra.

1876243-profimedia0223523325-ff

FOTO: PROFIMEDIA

Slavica i Bernis su živjeli sretno sve dok ih razvod nije rastavio na izmaku pretprošle decenije 2009.godine. Slavica je druga Bernijeva žena, a u braku su bili od 1985. godine do 2009. Berni nije bio za razvod, govorio je kako je još uvijek zaljubljen u Slavicu, a neki kažu i zbog činjenice da joj je prema navodima medija pripalo polovina njegove imovine u brakorazvodnoj parnici, što pokazuje i Forbsova lista na kojoj je Slavica jedna od najbogatijih razvedenih žena ikada.

1924995-profimedia0058937498-ff

FOTO: PROFIMEDIA

NATALIJA VESELI

Natalija Veseli, prije udaje Miladinović, još jedna je od djevojaka sa naših prostora koja se udala za inostranog sportistu. Poznati češki košarkaš Jan Veseli dok je igrao za Partizan (2008. - 2011.) upoznao je Nataliju Miladinović, zbog koje je često i dolazio u Srbiju i nakon odlaska iz Partizana. Ta ljubav krunisana je brakom 2017.godine. Imaju sina Lijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jan Vesely (@24janvesely)

ANA IVANOVIĆ

Ali daleko najpoznatiji sportski par u Srbiji su Ana Ivanović i njemački fudbaler Bastijan Švajnštajger. Već pet godina su u skladnom braku, imaju dvoje djece Luku i Leona. Bivša srpska teniserka i legenda njemačkog fudbala trenutno uživaju u svom domu u austrijskom gradiću Vestendorf. Oboje su stavili tačku na sportske karijere i sada su okrenuti porodičnom životu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Učitaj još novosti