29. 09. 2021 - 17:05
Đoković se slikao s jednom od najzgodnijih Srpkinja:...
907
Shares
Đoković se slikao s jednom od najzgodnijih Srpkinja: Oduševljenje nije skrivala, njen komentar je APSOLUTNI HIT

MILICA KONTIĆ

Đoković se slikao s jednom od najzgodnijih Srpkinja: Oduševljenje nije skrivala, njen komentar je APSOLUTNI HIT

29. 09. 2021 - 17:05
0
Shares

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković ovih dana boravi u Srbiji, gdje se odmara i oporavlja poslije napora na US Openu i poraza u finalu ovog Grend slema, koji mu je emotivno veoma teško pao.

Nole ovih dana nije trenirao, pa je sve izvjesnije da neće učestvovati na Mastersu u Indijan Velsu, a takođe je potvrđeno da neće igrati ni u Beču, gdje je učestvovao prošle godine.

Ipak, Novak svakako i dalje ima dobru zalihu bodova na rang listi u odnosu na Danila Medvedeva da može sebi da priušti luksuz da propusti Indijan Vels i pripremi se za kraj sezone kada će juriti titulu na završnom Mastersu, što bi mu osiguralo da godinu završi na prvom mjestu.

Novak je ovih dana putovao po Srbiji, brao grožđe sa prijateljima, a sada je ponovo u Beogradu, gdje ga je srela i jedna od najzgodnijih Srpkinja, Milica Kontić, koja je na svom profilu na Instagramu objavila selfi sa Đokovićem.

- Ono kad odeš u šetnju i sretneš Noleta - napisala je Milica u opisu fotografije.

novak-milica-kontic-830x0

Milicu inače prati više od 5.500 ljudi na Instagramu, promoviše zdrav život i trening, a rezultati toga su savršeno tijelo na kojem joj zavidi 99 odsto žena u Srbiji.

Ona je svojevremeno u nekoliko navrata bila angažovana i kao promoterka FK Crvena zvezda.

milica-830x0

(Sport.ba/Telegraf.rs)

Učitaj još novosti