30. 08. 2021 - 19:47
SKY SPORTS: Gotovo je!
907
Shares
SKY SPORTS: Gotovo je!

REAL PREKINUO PREGOVORE, VEĆ U JANUARU MOŽE POTPISATI PREDUGOVOR

SKY SPORTS: Gotovo je!

Sport.ba
30. 08. 2021 - 19:47
0
Shares

Kylian Mbappe u nekoliko posljednjih dana ne silazi s naslovnica vodećih evropskih sportskih medija. Svi očekuju njegov prelazak u Real Madrid, ali čini se da do toga ipak neće doći. Barem ovog ljeta.

ŠTA SE ZAISTA DOGAĐA? Kylian Mbappe stigao tamo gdje su ga svi očekivali

Naime, Sky Sports tvrdi da je danas istekao rok koji je PSG imao da odgovori na Realovu ponudu od 180 miliona eura (170 plus 10 miliona kroz bonuse) za mladog Francuza. PSG i dalje odbija prodati Mbappea pa je izvjesno da će francuski napadač već u januaru moći potpisati predugovor s Realom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Podsjećamo, sjajni Francuz će sljedećeg ljeta postati slobodan igrač i od januara sljedeće godine može pregovarati s ostalim klubovima i dogovoriti novi angažman. U Realu su uvjereni da im niko ne može oteti Mbappea te da će u januaru potpisati predugovor, a zatim ga sljedećeg ljeta dovesti besplatno.

OVO JE ODJEKNULO APENINIMA Delegacija Juventusa upravo stigla u Pariz na dogovor s PSG-om: Na pomolu VELIKI POSAO

22-godišnji francuski reprezentartivac je prije tri godine iz Monaca došao u PSG. U posljednjih godinu dana odbio je niz ponuda kluba da produži ugovor, te je cijelo vrijeme očijukao s Realom. Mbappe je u tri godine za PSG odigrao 175 utakmica, postigao 135 i namjestio 63 gola. 

Učitaj još novosti