30. 08. 2021 - 19:06
ŠTA SE ZAISTA DOGAĐA? Kylian Mbappe stigao tamo gdje su ga svi...
907
Shares
ŠTA SE ZAISTA DOGAĐA? Kylian Mbappe stigao tamo gdje su ga svi očekivali

STIGAO U KAMP FRANCUSKE SELEKCIJE

ŠTA SE ZAISTA DOGAĐA? Kylian Mbappe stigao tamo gdje su ga svi očekivali

30. 08. 2021 - 19:06
0
Shares

Kylian Mbappe jedna je od najvećih priča ljetnog prijelaznog roka.

Real je prošle sedmicea poslao PSG-u za njega drugu službenu ponudu, nakon otvarajućih 160 miliona eura. Poboljšana ponuda iznosila je 170 miliona eura fiksne odštete te još 10 miliona eura kroz bonuse.

PSG-ov direktor Leonardo odgovorio je da je ova ponuda uvredljiva i da ju je Real poslao usprkos tome što je znao da će je PSG odbiti kao prenisku.

Real je na to uzvratio da je to konačna ponuda za Mbappea te dao PSG-u konačni rok za danas do kraja dana da se izjasni prihvata li je ili ne.

Inače, u Španiji prijelazni rok traje do 2. septembra, tako da Real ima još tri dana za dovesti igrača koji mu je već dvije godine najveća želja, ali očito za to ne želi čekati zadnji tren.

I dok svi sa nestrpljenjem očekuju konačan rasplet oko ovog slučaja, mladi Francuz je stigao tamo gdje su ga svi očekivali - u kamp reprezentacije Francuske.

Trikolori već u srijedu igraju meč kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Bosne i Hercegovine u Strasbourgu, a upravo će Mbappe biti ponajveća opasnost za Zmajeve.

Mbappeova sudbina bit će poznata do sutra u ponoć i sjajni napadač će tako imati priliku da se potpuno koncentriše na meč s BiH.

Nakon duela sa Bosnom i Hercegovinom aktuelnim prvacima svijeta slijedi i domaći duel s Finskom u Lyonu.

Učitaj još novosti