30. 08. 2021 - 19:30
OVO JE ODJEKNULO APENINIMA Delegacija Juventusa upravo stigla...
907
Shares
OVO JE ODJEKNULO APENINIMA Delegacija Juventusa upravo stigla u Pariz na dogovor s PSG-om: Na pomolu VELIKI POSAO

ICARDI I PAREDES SU ŽELJE STARE DAME

OVO JE ODJEKNULO APENINIMA Delegacija Juventusa upravo stigla u Pariz na dogovor s PSG-om: Na pomolu VELIKI POSAO

Sport.ba
30. 08. 2021 - 19:30
0
Shares

Odlaskom Cristiana Ronalda u Manchester United Juventus je ostao bez igrača koji im garantira 20+ golova po sezoni. Koliko god da je Alvaro Morata dobar, ipak nije klasični gol igrač koji će trpati kao na traci.

Posljednjih dana mnogo se napadača spominjalo u kontekstu Juventusa. Allegri bi najviše volio vidjeti Gabriela Jesusa, no od toga neće biti ništa, pogotovo jer Građani nisu uspjeli dovesti Harryja Kanea.

Spominjali su se i Sergio Aguero, Moise Kean i Pierre Emerick Aubameyang, ali za sada niko od njih nije blizu dolaska na sjever Italije.

Posljednje informacije iz Italije nam govore da su čelnici Stare dame stigli su u Pariz gdje će u finišu prelaznog roka pokušati završiti čak dva transfera.

Naime, italijanski mediji tvrde da je riječ o Mauru Icardiju i Leandru Paredesu. Bivši napadač Intera dugogodišnja je želja Juventusa, a čini se da bi im se sada konačno mogla i ispuniti.

Navodno mu je Max Allegri namijenio mjesto prvog špica ispred Alvara Morate. Također, Juve želi i veznjaka Parižana Leandra Paredesa. To bi ujedno značilo da od povratka Miralema Pjanića nema baš ništa.

Ako je vjerovati objavama italijanskih medija, Paredes je trenutno mnogo bliže dolasku u Torino od Icardija. Sigurno je da su Juventusu potrebna pojačanja, pogotovo ako se zna da su na startu Serije A osvojili samo mršavi bod u prva dva kola

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti