29. 08. 2021 - 11:28
"Zbog njega sam promijenila vjeru, a njemu slava udarila u...
907
Shares

BIVŠA SUPRUGA SE OBRUŠILA NA MAHREZA

"Zbog njega sam promijenila vjeru, a njemu slava udarila u glavu. Transfer u City ga je promijenio, ništa više nije bilo isto"

29. 08. 2021 - 11:28
0
Shares

Pjevačica Rita Johal ponovo je iskoristila priliku da dobrano oblati bivšeg muža Riyada Mahreza.

Već neko vrijeme govori negativno o bivšem suprugu, za kojeg tvrdi da ga je potpuno promijenio prelazak iz Leicestera u Manchester City.

Tvrdi da je transferom na "Etihad" novac mu udario u glavu, jer je postao daleko plaćeniji i popularniji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RitaJanetJohal (@ritajohalx)

"Ne mogu sada komentarisati tuđe živote, ali preseljenje u Manchester promijenilo je mog bivšeg muža", rekla je pjevačica za "The Sun", pa nastavila:

"Riyadu je slava udarila u glavu. Promijenio se kada je prešao u City. Karijera nogometaša je kratkog vijeka, trebali bi da ostanu na zemlji, da budu vjerni svojim najbližim osobama i da shvate da je to u životu najvažnije".

Dodala je kako smatra da je za Harryja Kanea i njegovu porodicu dobro što je napadač ostao u Tottenhamu iako je bio blizu prelaska u redove aktuelnog engleskog prvaka.

"Kaneova je žena vjerovatno imala sreće, a drugi bi trebali biti itekako oprezni".

Inače, Rita je sa slavnim Alžircem bila u vezi od 2014. godine.

"Tada nije bio slavan kao danas, ali bio je šarmantan i svidio mi se. Stalno mi je govorio kako sam lijepa, ispitivao me o mom životu i činio je da se osjećam posebno. Rekao je da me voli i da želi da imamo djecu. Voljela sam ga i htjela sam sve da uradim za njega. Promijenila sam vjeru, prestala sam piti alkohol jer on nije pio i zaista sam voljela njegove vrijednosti. Željela sam imati solidan porodični život, da budemo zajedno i osjećamo isto".

Tako su dobili dvije kćerke, ali ponavlja da se sve promijenilo transferom u redove Građana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RitaJanetJohal (@ritajohalx)

"Jednostavno se promijenio, nije više bio ljubazan, brižan i skroman, nestao je onaj stari Riyad. Mislim da sam mu postala dosadna, a on je živio blistavo izvan kuće. Počeo me ignorisati...", zaključila je.

Mahrez je tako još 2019. godine napustio njihovu kuću i skrasio se u hotelu, a Rita je na društvenim mrežama bila optuživana da je prevarila Alžirca.

Riyad je sada u vezi s Taylor Ward, kćerkom bivšeg igrača Premiershipa Ashleyja Warda, inače uspješnog biznismena. Ranije ove godine Alžirac je zaprosio Taylor i počeo novi život.

Učitaj još novosti