18. 08. 2021 - 07:40
Perez zapušio usta Al-Khelaifiju: I Real će stvoriti...
907
Shares
Perez zapušio usta Al-Khelaifiju: I Real će stvoriti

AS TVRDI

Perez zapušio usta Al-Khelaifiju: I Real će stvoriti "dream-team" i to POTPUNO BESPLATNO

18. 08. 2021 - 07:40
0
Shares

PSG je uspio dovesti Sergia Ramosa, Gianuligija Donnarummu, Georginija Wijnalduma i Lionela Messija, a da njihovim dosadašnjim klubovima nije platio ni eura. 

Klubovi iz najjačih liga svijeta će i u narednim godinama osjećati posljedice finansijske krize nastalim pandemijom koronavirusa pa skupocjeni transferi neće biti česta pojava kao što je to bilo do unazad dvije godine.

Svakako da i dalje ima izuzetno stabilnih klubova koji su spremni da izdvoje ogroman novac, svakako su najbolji primjer bogati Englezi, dok je ipak veliki broj onih čije su kase prazne.

PSG je odlično iskoristio trenutnu situaciju te sa niz zvučnih pojačanja te trenutnim igračkim kadrom kreirao istinski fudbalski dream team koji praktično u svim dijelovima tima ima vrhunske fudbalere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Saint-Germain (@psg)

Real Madrid, najglamurozniji klub na svijetu, je u grupi velikana koji i nemaju novca kao ranije pa u Kraljevskom klubu već kuju plan da stvore fantastičan tim po receptu pariških Svetaca.

Ugledni AS je danas objavio vijest da Real planira dovesti čak petoricu zaista odličnih igrača i to besplatno. Te da već traje proces nagovaranja i vrbovanja da ne produže saradnju s trenutnim ekipama.

Na radaru su Antonio Rudiger (Chelsea), Paul Pogba (Manchester United), Leon Goretzka (Bayern) i Eduardo Camavinga (Rennes) i kao šlag na tortu Kylian Mbappe iz PSG. Svima njima ugovori ističu u junu naredne godine.

Radi se o fudbalerima koji već nekoliko godina igraju na visokom nivou te njihovo besplatno dovođenje bi bilo puni pogodak.

U Realu su već Davida Alabu doveli besplatno. Uvidjevši da je to bio sjajan potez zbog niza faktora Kraljevi namjeravaju isto uraditi i sljedećeg ljeta i to sa čak petoricom igrača. Hoće li uspjeti ostaje da vidi.

Učitaj još novosti